Φράιμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου 0-0: Ρεσιτάλ χαμένων ευκαριών για την ομάδα του Στράιχ (highlights)


Χωρίς γκολ αλλά με πολλές χαμένες ευκαιρίες για την Φράιμπουργκ ολοκληρώθηκε το ματς στο Εουρόπα Πάρκ ανάμεσα σε Φράιμπουργκ και Ουνιόν Βερολίνου. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στο πρώτο μέρος είχε τέσσερις πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στο 11′ ο Σάλαϊ βγήκε, ύστερα από εξαιρετική πάσα του Γκρίφο, απέναντι στον Ρένοφ πλάσαρε όμως η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Δανού τερματοφύλακα.

Η δεύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε πέντε λεπτά αργότερα και ήταν και η μεγαλύτερη του αγώνα με καρφωτή κεφαλιά του Ιταλού με τον Ρένοφ να αντιδρά ενστικτδώς και με τον ώμο έβγαλε την μπάλα κόρνερ. Στο 31′ και στο 45′ ο Σάλαϊ και ο Ρολ έχασαν αμφότεροι ευκαιρία για γκολ αλλά και πάλι δεν τα κατάφεραν. Η ευκαιρία του Σάλαϊ ήταν πράγματικά πολύ μεγάλη καθώς από τα δύο μέτρα μόνος του έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας όμως την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο μέρος άρχισε να πέφτει η πίεση των γηπεδούχων, τους έβγαινε και η κούραση και η Ουνιόν κρατούσε καλύτερα αμυντικά. Παρ’ όλ’αυτά όμως η Φράιμπουργκ έκανε άλλες τρεις ευκαιρίες με Γκρίφο, Γκρέγκοριτς και Ρολ, μένοντας όμως στο 0-0.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.