Άουγκσμπουργκ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-1: «Λύτρωση» με Παλάσιος (highlights)

Με γκολ του Αργεντινού μέσου στην καθυστερήσεις, η Μπάγερ Λεβερκούζεν απέφυγε μεγάλη «γκέλα» και «απέδρασε» από την έδρα της Άουγκσμπουργκ (0-1), διατηρώντας τη διαφορά από τη δεύτερη Μπάγερν Μονάχου.

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο φλέρταρε πολύ έντονα να μπει με το… αριστερό στη νέα χρονιά, όμως έστω και στις καθυστερήσεις βρήκε τον τρόπο να φτάσει στη νίκη και να συνεχίσει την εντυπωσιακή και αήττητη πορεία της στη Bundesliga.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Μπάγερν, η οποία είχε πολλές απουσίες εξαιτίας του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, ενώ στερήθηκε τις υπηρεσίες και του πρώτου σκόρερ της, Βίκτορ Μπόνιφεϊς εξαιτίας τραυματισμού, ήταν ο Εσεκιέλ Παλάσιος, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και λύτρωσε την ομάδα του.

Μέχρι το γκολ, η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε ορισμένες καλές στιγμές, όμως η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκε πολύ να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Άουγκσμπουργκ. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που στο 72ο λεπτό βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Τιτς, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η Λεβερκούζεν λοιπόν μπήκε στο νέο έτος με νίκη, διατήρησε τη διαφορά από τη δεύτερη Μπάγερν Μονάχου και έκανε ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση της Bundesliga. Όσο για την Άουγκσμπουργκ, έχασε μεγάλη ευκαιρία να αποσπάσει έναν βαθμό που σίγουρα δεν είχε τσεκάρει στο πρόγραμμα και γνώρισε την τρίτη ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς.

Άουγκσμπουργκ (Θόρουπ): Ντάμεν, Εμπαμπού, Γκουβελέου, Ουντουοκάι, Ιάγκο, Γένσεν (80’ Ένγκελς), Ρετσμπετσάι (88’ Γκάμι), Ντορς, Βάργκας (62’ Μέιερ), Τιτς, Ντεμίροβιτς

Μπάγερ Λεβερκούζεν (Αλόνσο): Χραντέτσκι, Στάνισιτς, Άντριτς, Ινκαπιέ, Φρίμπονγκ, Τζάκα, Παλάσιος, Γκριμάλντο, Χόφμαν, Χλόζεκ (62’ Βιρτζ), Σικ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.