Μπάγερν-Χόφενχαϊμ 3-0: Μουσιάλα και Κέιν υπέγραψαν το “αντίο” στον Μπεκενμπάουερ (highlights)

Οι Βαυαροί αποχαιρέτησαν τον "Κάιζερ" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου πετυχαίνοντας 3 γκολ απέναντι στην Χόφενχαϊμ στην 500η εμφάνιση του Νόιερ.

Η Μπάγερν Μονάχου αποχαιρέτησε τον Φραντς Μπεκενμπάουερ φορώντας ειδικές φανέλες στις οποίες υπήρχε η φράση Danke Franz (“Ευχαριστώ Φραντς”), ενώ τηρήθηκε κι ένα λεπτό σιγής εις μνήμην του σπουδαίου Γερμανού που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά φτωχό με την Μπάγερν να έχει κατοχή αλλά να μην έχει ουσία και την Χόφενχαϊμ να αρκείται σε παθητικό παιχνίδι. Ο Μουσιάλα μετά την 9η ασίστ του Σανέ άνοιξε το σκορ στο 18′ με το 4ο γκολ του, με τον Μπάουμαν να φέρει ευθύνη.
Από το 37′ έως και το τέλος του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι είχαν βελτιωμένη εικόνα με μικροευκαίριες, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.

Το δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλύτερο με τον Μουσιάλα να έχει δοκάρι στο 58′ για να ακολουθήσει ένα εκρηκτικό τρίλεπτο για τους φιλοξενούμενους. Στο 63′ ο Μπάιερ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νόιερ με κοντινή κεφαλιά, όπως κι ο Κράμαριτς στο επόμενο λεπτό σε τετ-α-τετ, ενώ στο 65′ ο Μπάιερ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Κι αφού δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της η Χόφενχαϊμ είδε τον Μουσιάλα στο 70′ να σημειώνει το 2-0 μετά από υπέροχη συνεργασία με τον Σανέ (10η ασίστ).

Όλα τελείωσαν στο 75′ με την αποβολή του Πρέμελ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο 90+1′ ο Κέιν με το 26ο γκολ του στη σεζόν (22 στο πρωτάθλημα, όσα κι ο Λεβαντόφσκι τη σεζόν 2020/21) διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι Βαυαροί έχουν 41 βαθμούς σε 16 αγώνες (στις 24 Ιανουαρίου η εξ αναβολής αναμέτρηση με την Ουνιόν) ενώ η Χόφενχαϊμ  έμεινε στους 24. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.