Χοφενχάιμ-Ντάρμσταντ 3-3: Δώρο Χριστουγέννων από τον Κάμπακ και βαθμός “χρυσάφι” (highlights)

Χοφενχάιμ και Ντάρμσταντ συναγωνίστηκαν για το ποια θα κάνει τα περισσότερα αμυντικά λάθη, αλλά δεν υπήρξε νικήτρια καθώς το τέλος του μεταξύ τους αγώνα τις βρήκε ισόπαλες 3-3.

“Χορταστικό” ματς στην “Pre Zero Arena” με την Χοφενχάιμ και την Ντάρμσταντ να μένουν στο ισόπαλο 3-3 σε ματς για την 16η αγωνιστική της Bundesliga. Ένα ματς που είχε πολλά λάθη από τους αμυντικούς των δύο ομάδων για να διαμορφωθεί αυτό το σκορ.

Στο 13′ ο Γκιασούλα έκανε πέναλτι στον Μπεμπού και ο Κράμαριτς έκανε το 1-0, με τη Ντάρμσταντ να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 23′ με τον Πφάιφερ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά μπροστά στο σκορ στο 28′ με το γκολ του Μπεμπού, όμως η ομάδα του Λίμπερκνεχτ ισοφάρισε στο 57ο λεπτό με τον Σκάρκε.

Η ομάδα του Ματαράτσο εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα της Ντάρμσταντ για να βρει τρίτο γκολ με τον Μπεμπού να σκοράρει για δεύτερη φορά, ενώ στο 80′ ο Μπρουκς μπορούσε να κάνει το 4-2 αλλά το σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή έφυγε πάνω από την εστία.

Και αφού δεν έγινε το 4-2, έγινε το 3-3 με το Χριστουγεννιάτικο δώρο του Κάμπακ ο οποίος σε δική του στημένη μπάλα έκανε πάσα στον Πφάιφερ έξω από την περιοχή της Χοφενχάιμ και ο Σκάρε που δέχθηκε την ασίστ από τον συμπαίκτη του ισοφάρισε σε 3-3.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα η Χοφενχάιμ έφτασε τους 24 βαθμούς με μία νίκη στα επτά τελευταία ματς, ενώ η Ντάρμσταντ που δεν έχει νίκη εδώ και 9 παιχνίδια έφτασε τους 10.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.