Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ 1-1: Αήττητοι οι γηπεδούχοι με τον Τόρουπ στον πάγκο τους (highlights)

Άουγσμπουργκ και Χόφενχάιμ πήραν από ένα βαθμό στο τελικό 1-1 για την 11η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

Η Άουγκσμπουργκ παρέμεινε για τέταρτο παιχνίδι αήττητη με τον Γιες Τόρουπ στον πάγκο της την ίδια ώρα που η Χόφενχάιμ διατήρησε το εξαιρετικό της ρεκόρ εκτός έδρας, μετρώντας πλέον πέντε νίκες και μια ισοπαλία.

Σε ματς με αρκετές φάσεις και εξαιρετικό ρυθμό, η Χόφενχάιμ βρήκε πρώτη τον δρόμο προς τα δίτχυα με τον Βέγκχορστ να σκοράρει για τρίτη φορά φέτος.

Στο 25 δοθηκε αρχικά πέναλτι από τον Μπριχ, όταν μετά τη σέντρα του Γιένσεν,η μπάλα φάνηκε να βρίσκει στο χέρι του Ακπογκούμα όμως αφού έλεγξε τη φάση στο βίντεο, έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Διακοπή λόγω κροτίδας και τραυματισμός φίλαθλου

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν. Οι παίκτες του Τόρουπ, πίεσαν και ισοφάρισαν με εξαιρετικό γκολ του Ντεμίροβιτς στο 53.

Στο 55 το παιχνίδι διεκόπη λόγω κροτίδας που έπεσε στις κερκίδες πιθανότατα από τους οπαδούς της Χόφενχάιμ και που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμο ενός φιλάθλου.

Οι παίκτες παρά την διακοπή πίεσαν για δεύτερο γκολ το οποίο ωστόσο δεν ήρθε μέχρι το τέλος για να παραμείνει το τελικό 1-1.

Άουγκσμπουργκ: Ντάμεν, Γκούμνι, Γκάουβελεου, Ουντουοκάι, Πέντερσεν(76΄Ιάγκο), Ρετσμπεκάι, Ντόρς, Γιένσεν(82΄Μπαμπού), Ντεμίροβιτς(93΄Μπέλιο), Βάργκας(76΄Ένχελς), Τίτς(94΄Μίχελ)

Χόφενχαϊμ: Μπάουμαν, Ακπογκούμα, Φoγκτ, Καμπάκ, Μπούλτερ, Σταχ, Μπεμπού(70΄Γιουστβάν), Πρέμελ, Μπέκερ(70΄Κράμαριτς), Μπάιερ(90 Κοντέ), Βέγκχορστ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.