Βόλφσμπουργκ: Τέλος ο Νμέτσα για φέτος

Ο Λούκας Νμέτσα δεν θα αγωνιστεί για την Βόλφσμπουργκ μέσα στο 2023 καθώς το πρόβλημά του στο γόνατο δεν του το επιτρέπει. Αυτό αναφέρει η Βόλφσμπουργκερ Allgemeine/Aller Zeitung. Η καλή είδηση είναι ότι ο φόβος που υπήρχε για το τέλος της καριέρας του ποδοσφαιριστή δεν υφίσταται.

«Ο Λούκας είναι στη Βόλφσμπουργκ και δουλεύει για την επιστροφή του. Είμαστε κοντά του και λαμβάνει κάθε υποστήριξη από εμάς», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδα, Μαρσέλ Σέφαρ, ο οποίος πρόσθεσε: «Η επέμβαση στο γόνατό ήταν επιτυχής. Ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: ο Λούκας θα επιστρέψει και θα παίξει ξανά στην επίθεση της ομάδας».

Όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, σίγουρα δεν είναι δυνατό να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος επιστροφής. Ο Λούκας Νμέτσα έπαιξε στην επίσημη πρεμιέρα των λύκων φέτος για το κύπελλο, στο εκτός έδρας 6-0 επί της Μακαμπί και αντικαταστάθηκε στο 43ο λεπτό με πρόβλημα στο γόνατο.

Διεθνής Γερμανός επιθετικός αλλά αρκετά άτυχος. Θα μπορούσε να είναι μια λύση για την επίθεση της Γερμανίας στο Euro 2024 αλλά κανείς δεν ξέρει πως θα είναι όταν επιστρέψει στους αγώνες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.