Μπάγερν Μονάχου: Αποκαλυπτικός Χένες για Χάρι Κέιν

Ο Ούνι Χένες ήταν ξεκάθαρος, αν δεν προκύψει κάτι σημαντικό ο Χάρι Κέιν θα είναι παίκτης της Μπάγερν Μονάχου την επόμενη σεζόν.

Ο επίτιμος πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες αποκάλυψε ότι ο Χάρι Κέιν έχει πει ναι στην Μπάγερν και απομένει το ΟΚ της Τότεναμ. Ο Χένες ρωτήθηκε για την μεταγραφή του Άγγλου επιθετικού και ξεκίνησε από τον διαπραγματευτή εκ μέρους της Τότεναμ, τον Ντάνιελ Λέβι.

“Είναι έξυπνος. Δεν λέει το ακριβές νούμερο που θέλει για να γίνει η μεταγραφή. Πρώτα πρέπει να μας πει ένα νούμερο. Φυσικά, κερδίζει χρόνο, είναι πονηρός αλλά και σούπερ επαγγελματίας, τον εκτιμώ αφάνταστα. Υπάρχουν όμως κι άλλοι στην Τότεναμ που δεν κάνουν την δουλειά τους σωστά”.

Σε ερώτηση για το αν ο Κέιν θα είναι παίκτης της Μπάγερν την επόμενη σεζόν απάντησε:

“Προσωπικά, δεν επικοινωνώ μαζί του τόσο συχνά. Μέχρι στιγμής ο Χάρι είναι ξεκάθαρος ότι την απόφασή του την έχει πάρει. Και αν επιμείνει σε αυτό θα τον πάρουμε. Τότε η Τότεναμ θα πρέπει να υποχωρήσει. Γιατί μια τέτοια ομάδα, δεν έχει ανάγκη από 80 ή 90 εκατομμύρια. Ο Κέιν θέλει να παίξει στην Ευρώπη. Έχει την ευκαιρία να το κάνει με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αυτό που θελουμε είναι αυτός και οι εκπρόσωποί του – ο πατέρας του και ο αδερφός του – να επιμείνουν σε αυτά που μας έχουν υποσχεθεί. Αν όλα μείνουν ως έχουν, τότε όλα θα είναι καλά”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας