Μπάγερν Μονάχου : Παρουσίασε τον αντί-Καν

Σε συνέντευξη τύπου για την επόμενη ημέρα στην Μπάγερν μίλησαν τόσο ο πρόεδρος Χέρμπερτ Χάινερ όσο και ο νέος Γενικός Διευθυντής Γιαν-Κρίστιαν Ντρέισεν επιβεβαίωνοντας την παραμονή του Τόμας Τούχελ στον πάγκο.

Ήταν 99% δεδομένο ότι ο Τόμας Τούχελ θα έμενε στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου όποιο και αν ηταν το αποτέλεσμα της τελευταίας ημέρας της Μπούντεσλιγκα. Ακόμα καλύτερα φυσικά ότι θα συνεχίσει ως πρωταθλητής όπως επιβεβαίωσαν τόσο ο πρόεδρος Χάινερ όσο και ο αντικαταστάτης του Όλιβερ Καν και νέος Γενικός Διευθυντής Γιαν-Κρίστιαν Ντρέισεν.

“Δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή. Πιστεύουμε απόλυτα στον Τόμας Τούχελ” δήλωσε ξεκάθαρα ο Χάινερ.

Ο πρόεδρος των Βαυαρών είπε ότι από την Πέμπτη είχε αποφασιστεί η λύση της συνεργασίας με τους Σαλιχάμιτζιτς και Καν ενώ δήλωσε ότι ο Όλιβερ Καν δεν αποχώρησε τόσο εύκολα από την θέση του όσο ο Σαλιχάμιτζιτς και για αυτό δεν έδωσε και το παρών στον αγώνα με την Κολωνία.

Από την πλευρά του ο Ντρέισεν μίλησε για το μέλλον και για την προσπάθεια του συλλόγου να κερδίσει ξανά τον κόσμο :

“Φυσικά το πλάνο της ζωής μου ήταν διαφορετικό. Είμαι σύμφωνος με το πλάνο της ομάδας και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Χάινερ και το Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Δεν είναι τρομακτικό να υπάρχουν στην ομάδα μόνο τεχνοκράτες και όχι πρώην ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ο κόσμος θα το καταλάβει. Πρέπει όμως να έρθουμε ξανά κοντά με τον κόσμο μας. Αυτό άλλωστε είναι που κάνει την Μπάγερν έναν τόσο ξεχωριστό σύλλογο” δήλωσε.

Ο Ντρέισεν υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Βαυαρούς ενώ όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Χασάν Σαλιχάμιτζιτς ο πρόεδρος Χάινερ είπε ότι θα είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου αλλά δεν θέλησε να απαντήσει στις φήμες για τους αθλητικούς διευθυντές της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Μάρκους Κρέσε) και της Λειψίας (Μαξ Έμπερλ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.