Βόλφσμπουργκ – Ουνιόν Βερ. 1-1 : Η καλύτερη αλλαγή στην ιστορία (hls)

Στο 82ο λεπτό ο Νίκο Κόβατς έκανε τετραπλή αλλαγή για την ομάδα του. Ενάμισι λεπτό οι τέσσερις παίκτες συνεργάστηκαν και η Βόλσμπουργκ ισοφάρισε την Ουνιόν για το τελικό 1-1.

Παιχνίδι με χαμηλό ρυθμό και για αυτό φρόντισε η Ουνιόν Βερολίνου. Παρόλα αυτά βγήκε για ακόμη ένα ματς στο γήπεδο το δημιουργικό της πρόβλημα.

Ακίνδυνη στο πρώτο ημίχρονο. Οι δύο καλύτερες φάσεις ανήκαν στους γηπεδούχους με τον Σβάνμπεργκ να έχει δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ (15′) και τον Μαρμούς να αστοχεί σε τετ-α-τετ (45′).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μαρμούς συνέχισε να χάνει ευκαιρίες (59′, 76′) ενώ στην μοναδική επίσκεψη της στην περιοχή της Βόλφσμπουργκ, η Ουνιόν κέρδισε πέναλτι που το έκανε γκολ ο Γιουράνοβιτς (72′).

Στο 82ο λεπτό ο Νίκο Κόβατς αποφάσισε να κάνει τετραπλή αλλαγή.

Στο γήπεδο μπήκαν Μπάκου, Παρέδες, Καμίνσκι και Βίμερ και οι τέσσερις τους συνεργάστηκαν για να σκοράρει και να ισοφαρίσει ο Βίμερ σε 1-1, ενάμισι λεπτό μετά.

Πιθανότατα η καλύτερη τετραπλή αλλαγή στην ιστορία έδωσε βαθμό στην Βόλφσμπουργκ.

Βόλφσμπουργκ : Καστέλς – Φίσερ (82′ Μπάκου), Μπορνόου, Φαν ντε Φεν, Οτάβιο (82′ Καμίνσκι) – Γκιλαβογκί, Φ. Νμέτσα, Γκέρχαρντ (82′ Παρέδες), Σβάνμπεργκ (82′ Βίμερ) – Μαρμούς, Βιντ (64′ Λ. Νμέτσα)

Ουνιόν Βερ. : Ρούνοφ – Ντούκι (62′ Μπάουμγκαρτλ), Κνόχε, Λέιτε – Γιουράνοβιτς, Τόρσμπι, Κεντίρα (62′ Ζέγκουιν), Λαϊντουνί (77′ Χάμπερερ), Γκίσελμαν (62′ Ρουσιγιόν) – Μίχελ, Μπέκερ (85′ Μπέρενς)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.