Άουγκσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης 2-1 : Στο παιχνίδι των λαθών νίκησε ο πιο έξυπνος! (hls)

Νίκη - ανάσα για την Άουγκσμπουργκ με σκορ 2-1 επίς της Βέρντερ, με τα γκολ των Μπέλχο (5') και Μάϊερ (46'). Οι φιλοξενούμενοι, καλύτεροι στο πρώτο μέρος είχαν ισοφαρίσει με τον Στάγκε (16')

Σε ένα ματς όπου έχουμε να θυμόμαστε περισσότερο τις αμυντικες΄αδυναμίες των δύο ομάδων και λιγότερο τις, δεδομένες, επιθετικές τους αρετές η Άουγκσμπουργκ κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς κυρίως επειδή μπόρεσε να διαχειριστεί πιο αποτελεσματικά τα χαρακτηριστικά στην γενική εικόνα του ματς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κροάτη Μπέλχο στο 5′. Στην συνέχεια η ομάδα της Βρέμης ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργώντας – κυρίως από λάθη της άμυνας – πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει! Σε μια από αυτές το έκανε με τον Δανό Στάγκε στο 16′ και σε μια φάση όπου ο ανίκητος (!!) σε όλο το ματς , πριν και μετά, Γκίκιεβιτς μπερδεύτηκε με τον Ολλανδό αμυντικό Γκουβελέου για να βρει ένα τόσο εύκολο τέρμα το αντίπαλός τους!

Στα άλλα αμυντικά λάθη των Βαυαρών, ο Γκίκιεβιτς είχε εξαιρετικές επεμβάσεις ενώ και ο έταιρος γκολκίπερ Τσέχος Παβλένκα κατάφερε ως το τέλος του ημιχρόνου να διορθώσει 2-3 γκάφες της δικιάς του άμυνας με σωτήριες επεμβάσεις!

Στην επανάληψη μέτρησε σε μεγάλο βαθμό το γρήγορο γκολ από τον Μάϊερ στο 46′, εκεί όπου και πάλι “χάθηκαν” οι κεντρικοί αμυντική της Βέρντερ, όπως και οι αποτελεσματικές παρεμβάσεις του προπονητή Μάασεν στην ανασταλτική τακτική της ομάδας του! Η Βέρντερ αύξησε την πίεσή της, δίχως όμως εύκολη πρόσβαση στην μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.