Σάλκε – Βόλφσμπουργκ 0-0: Άτυχη για εκατοστά η Σάλκε (hls)

Η Σάλκε έβαλε τη μπάλα δύο φορές στα αντίπαλα δίχτυα αλλά τα γκολ ακυρώθηκαν για λίγα εκατοστά ως οφσάιντ, η Βόλφσμπουργκ σημάδεψε δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι και κάπως έτσι προέκυψε η "λευκή ισοπαλία".

Ήταν ένα πολύ μέτριο πρώτο 45λεπτο αυτό στη “Βέλτινς Αρένα” ανάμεσα στη Σάλκε και τη Βόλφσμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι παρότι δε θυμήθηκαν την καλή εικόνα τους, είχαν τη σημαντικότερη ευκαιρία με την εκτέλεση πέναλτι όμως στο 9ο λεπτό από τον Άρνολντ να πηγαίνει στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι έβγαλαν μεγαλύτερη ένταση, ωστόσο οι τελικές τους προσπάθειες δεν ανησύχησαν τον τερματοφύλακα των “λύκων”.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σάλκε ήταν καλύτερη. έστειλε δύο φορές τη μπάλα στα δίχτυα όμως και στις δύο περιπτώσεις το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ ελάχιστων εκατοστών. Ο Καμίνσκι είχε την καλύτερη στιγμή της Βόλφσμπουργκ βλέποντας τον Φέρμαν να τον σταματά με ωραία επέμβαση.

Για έκτο διαδοχικό ματς στη Μπουντεσλίγκα η Βόλφσμπουργκ έμεινε αήττητη απέναντι στη Σάλκε η οποία δεν κατάφερε σε τέταρτο διαδοχικό ματς κόντρα στην ομάδα του Κόβατς να βρει δίχτυα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.