Καν: «Θα πετύχουμε τους στόχους μας παρά τις απουσίες» (vid)

Ο διευθύνων σύμβουλος της Μπάγερν Μονάχου δήλωσε πεπεισμένος ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της για τη σεζόν, ακόμη και χωρίς πολλούς τραυματισμένους βασικούς παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού Μάνουελ Νόιερ.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας, κυνηγώντας το ρεκόρ της 11ης συνεχόμενης κατάκτησης του πρωταθλήματος, προετοιμάζονται για την επανεκκίνηση της Bundesliga στις 20 Ιανουαρίου στη Λειψία, σε ένα προπονητικό κέντρο στη Ντόχα του Κατάρ.

«Η προετοιμασία για την επανεκκίνηση της σεζόν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη», έγραψε ο Καν στο Twitter τη Δευτέρα (9/1). «Οι παίκτες έχουν μεγάλο κίνητρο και έχω πλήρη εμπιστοσύνη ότι ακόμα και χωρίς αυτές τις μακροχρόνιες απουσίες τραυματισμών, μπορούμε να πετύχουμε τους υψηλούς μας στόχους».

Η Μπάγερν είναι ήδη χωρίς τον Νόιερ αφού ο Γερμανός τερματοφύλακας έσπασε το πόδι του στο σκι κατά τη διάρκεια διακοπών τον περασμένο μήνα, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και αποκλείστηκε για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο προπονητής Γιούλιαν Νάγκελσμαν είπε ότι η απουσία του ήταν ένα μεγάλο πλήγμα καθώς ο σύλλογος αναζητούσε επιλογές τερματοφύλακα στη μεταγραφική αγορά:

«Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για εμάς», δήλωσε την Κυριακή (8/1). «Δεν είναι εύκολο να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Θα δούμε τι είναι δυνατό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα νέο να αναφέρουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.