Mπάγερν Μ.: Χωρίς Νόιερ με Φράιμπουργκ

Ο τερματοφύλακας και αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου, Μάνουελ Νόιερ, θα απουσιάσει από την αυριανή αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Φράιμπουργκ, καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον ώμο, όπως δήλωσε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των πρωταθλητών Γερμανίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

«Ο “Μάνου” δεν θα μπορέσει να παίξει, γιατί εξακολουθεί να έχει προβλήματα στον ώμο. Χωρίς παυσίπονα, δεν μπορεί να κουνήσει τον ώμο του όσο χρειάζεται για ένα ματς» τόνισε ο 35χρονος προπονητής και πρόσθεσε λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ελπίζω να μπορέσει να παίξει ξανά την επόμενη εβδομάδα στο Άουγκσμπουργκ (σ.σ. στον αγώνα για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Γερμανίας)».

Ο Νόιερ αγωνίστηκε στο “Klassiker” του περασμένου Σαββάτου (8/10) με την Ντόρτμουντ, ωστόσο δεν ακολούθησε την αποστολή της Μπάγερν στο Πλζεν για τον αγώνα της Τετάρτης (12/10) με τη Βικτόρια για το Champions League, όπου η γερμανική ομάδα επικράτησε με 4-2 και εξασφάλισε την πρόκρισή της στη φάση των «16». Το πρόβλημα στον ώμο του 36χρονου γκολκίπερ έρχεται πέντε εβδομάδες πριν από την έναρξη της τελικής φάσης του Μουντιάλ στο Κατάρ (20 Νοεμβρίου-18 Δεκεμβρίου), ενώ η εθνική Γερμανίας δίνει τον πρώτο αγώνα της στη διοργάνωση στις 23/11 με αντίπαλο την Ιαπωνία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.