Mπάγερν Μ.: Ο Παβάρ πάλεψε με την κατάθλιψη στη διάρκεια του lockdown

Ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, Μπένζαμιν Παβάρ, αποκάλυψε ότι πάλεψε με την κατάθλιψη κατά τη διάρκεια του lockdown, στην περίοδο της πανδημίας λόγω της Covid-19.

Ο Γάλλος διεθνής μίλησε για τις επιπτώσεις του lockdown στην ψυχική υγεία του. Ο Παβάρ παραδέχθηκε ότι αγωνίστηκε με την απομόνωση και δεν μίλησε σε κανέναν για τα προβλήματά του εκείνη την εποχή. Η Μπουντεσλίγκα είχε διακοπεί στα μέσα Φεβρουαρίου 2020 και ξανάρχισε τον Μάιο, χωρίς θεατές.

«Στο μυαλό μου, τα πράγματα δεν ήταν καλά. Στην αρχή λες ότι δεν είναι τίποτα, ότι θα περάσει, αλλά όταν δεις ότι επιμένει και μετά πας στην προπόνηση και δεν έχεις χαμόγελο στα χείλη, πρέπει να αντιδράσεις», είπε στην Le Parisien.

«Όπως όλοι οι άλλοι είμαι άνθρωπος και ακόμα κι αν έχω ένα όμορφο σπίτι με γυμναστήριο, χρειαζόμουν ανθρώπινη επαφή. Ξυπνούσα τα πρωινά, δεν είχα όρεξη. Προσπάθησα να φροντίζω τον εαυτό μου, να μαγειρεύω, να βλέπω τηλεοπτικές σειρές. Δεν μου αρέσει η λέξη κατάθλιψη, αλλά ήταν αυτό. Το έκρυψα από όλους αλλά σήμερα νιώθω πολύ καλύτερα. Από όλα αυτά βγήκα καλύτερος άνθρωπος. Με άλλαξε».

Ο Παβάρ δεν είναι το πρώτο αστέρι που μιλά ανοιχτά για την κατάθλιψη, καθώς με την «εξομολόγησή» του εντάχθηκε σε έναν αυξανόμενο αριθμό παικτών που ήταν πρόθυμοι να μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Παίκτες υψηλού αγωνιστικού προφίλ, όπως ο θρύλος της Μπαρτσελόνα Αντρές Ινιέστα και ο μέσος της Γιουβέντους Πολ Πογκμπά, έχουν αποκαλύψει και οι δύο στο παρελθόν πώς πάλεψαν με την κατάθλιψη κατά τη διάρκεια της καριέρας τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.