Μπαρτσελόνα: Μέσα στο Σαββατοκύριακο ανακοινώνει τον Λεβαντόφσκι (pic)

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στην Μπάγερν Μονάχου, καθώς πλησιάζει πλέον στη Μπαρτσελόνα.

Ο Πολωνός άσος δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να ενταχθεί στους «μπλαουγκράνα» αυτό το καλοκαίρι, μιλώντας δημοσίως και καλώντας τη Μπάγερν να τον αφήσει να φύγει. Η μετακίνηση φαινόταν αμφίβολη για αρκετό καιρό, λόγω των οικονομικών προβλημάτων της Μπαρτσελόνα, αλλά τώρα θα ολοκληρωθεί αυτή η σπουδαία μεταγραφή μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου, με τη Μπάγερν να καρπώνεται 50 εκατομμύρια ευρώ.
«Θα επιστρέψω και θα αποχαιρετήσω όλους τους εργαζόμενους όπως πρέπει. Δεν είχα πολύ χρόνο να προετοιμαστώ για αυτό τώρα», δήλωσε ο Λεβαντόφσκι στο Sky Sports Germany.

«Αυτά τα οκτώ χρόνια ήταν ξεχωριστά και δεν το ξεχνάω αυτό. Πέρασα υπέροχα στο Μόναχο. Θα πετάξω σύντομα, αλλά μετά θα έρθω ξανά και θα αποχαιρετήσω σωστά και θα οργανώσω μερικά πράγματα. Είπα αντίο στα παιδιά στο γήπεδο σήμερα και δεν ανησυχούσα για έναν τραυματισμό στην προπόνηση. Κάτι που μπορεί να μου συμβεί και στο σπίτι. Ήθελα να κρατηθώ σε φόρμα και να προπονηθώ ξανά με τους συμπαίκτες μου».

Ο Λεβαντόφσκι πρόκειται να γίνει η τέταρτη μεταγραφή των Καταλανών, μετά τους Φρανκ Κεσιέ, Ανρέας Κρίστενσεν και Ραφίνια. Ο Ουσμάν Ντεμπελέ έχει επίσης υπογράψει εκ νέου, μετά τη λήξη του συμβολαίου του, στο τέλος της περασμένης σεζόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.