Μπάγερν: Απομακρύνεται ο Λεβαντόφσκι για να έρθει ο Ντε Λιχτ

Η Μπάγερν Μονάχου είναι έτοιμη να αφήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να πάει στην Μπαρτσελόνα ώστε να μαζέψει χρήματα για την απόκτηση του Ματίας Ντε Λιχτ.

Ο Πολωνός επιθετικός έδωσε το παρών στην προπόνηση της Μπάγερν, αλλά έχει ξεκαθαρίσει την επιθυμία του να φύγει από τους Βαυαρούς. Εν τω μεταξύ, αντιπροσωπεία της Μπάγερν βρέθηκε στο Τορίνο τη Δευτέρα (11/7) σε μια προσπάθεια να οριστικοποιήσει μια συμφωνία για τον Ολλανδό αμυντικό της Γιουβέντους, αλλά έφυγε χωρίς να υπάρξει συμφωνία.

Η εφημερίδα Bild ανέφερε ότι ο Λεβαντόφσκι επέστρεψε στη Γερμανία από τις διακοπές του το απόγευμα της Δευτέρας (11/7). Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, την περασμένη εβδομάδα είπε ότι ο σύλλογός του είχε κάνει προσφορά για τον Λεβαντόφσκι και περίμενε απάντηση. Τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι μια νέα προσφορά αναμένεται αυτή την εβδομάδα, με το γερμανικό Sky Sport να λέει ότι μια τελική προσφορά 50 εκατομμυρίων ευρώ, συν πρόσθετα, επρόκειτο να υποβληθεί.

Το Sky Germany αναφέρει ότι η Μπάγερν θα ήταν πρόθυμη να δεχτεί πρόταση μεταξύ 50-55 εκατομμυρίων ευρώ για τον Λεβαντόφσκι και αυτό θα της επέτρεπε να αυξήσει την προσφορά της για τον κεντρικό αμυντικό της Εθνικής Ολλανδίας. Ο Ντε Λιχτ επέστρεψε στη Γιουβέντους νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αλλά φαίνεται έτοιμος να φύγει από τον σύλλογο σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Η Μεγάλη Κυρία θα είναι επιφυλακτική στο να αποφύγει την επανάληψη των λαθών της περασμένης σεζόν, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποφάσισε να φύγει από τον σύλλογο την παραμονή της νέας σεζόν, αφήνοντάς της ελάχιστο για να βρει αντικαταστάτη, με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς να μετακομίζει από την Φλωρεντία τον περασμένο χειμώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.