Ουνιόν – Χέρτα 2-0: Ένα το… αφεντικό στο Βερολίνο!

Με γκολ των Αβονίγι και Τρίμελ, η Ουνιόν επικράτησε 2-0 της Χέρτα στο ντέρμπι του Βερολίνου και "αναρριχήθηκε" στα πρώτα… πατώματα του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga.

Με γκολ των Αβονίγι και Τρίμελ, η Ουνιόν επικράτησε 2-0 της Χέρτα στο ντέρμπι του Βερολίνου και “αναρριχήθηκε” στα πρώτα… πατώματα του βαθμολογικού πίνακα της Bundesliga.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

H Ουνιόν ήταν καλύτερη σε σχέση με την φλύαρη Χέρτα και άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό μετά από λάθος του Ντάρνταϊ και πλασέ του πρώτου της σκόρερ, Ταϊβό Αβονίγι.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με το σουτ του Τρίμελ στο 30ο λεπτό, ενώ στη συνέχεια του αγώνα διαχειρίστηκαν έξυπνα το παιχνίδι απέναντι στην – ακίνδυνη επιθετικά – Χέρτα.

Μάλιστα η Ουνιόν είχε δοκάρι με τον Μπέκερ στο 90′, αλλά και τεράστια ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη στο 93ο λεπτό.

Πλεόν η Ουνιόν βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης με 20 βαθμούς μετά από δώδεκα παιχνίδια στην Bundesliga, ενώ η Χέρτα είναι στη 13η θέση με 13 βαθμούς.

Ουνιόν: Λούτε, Μπάουμγκαρτλ, Κνόχε, Φρίντριχ, Γκίσελμαν, Πρέμελ (72′ Μέχβαλντ), Κεντίρα, Χαραγκούτσι (82′ Ουζτουναλί), Τρίμελ (92′ Ρίερσον), Αβονίγι (82′ Μπέκερ), Κρόουσε (91′ Φογκλζάμερ)

Χέρτα: Σβολόβ, Πεκαρίκ (71′ Γιαστρέμπσκι), Σταρκ, Ντάρνταϊ, Πλάτενχαρντ, Ασκασίμπαρ, Τουσάρ (46′ Μπελφοντίλ), Ρίχτερ (86′ Σέλκε), Σερντάρ, Μίτελσταντ (61′ Μπόατενγκ), Πιότεκ (61′ Εκέλενκαμπ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.