Χέρτα-Βόλφσμπουργκ 1-2: “Τρίποντο” με ανατροπή (hls)

Με δύο γκολ στο τελευταίο 15λεπτο η Βόλφσμπουργκ έφτασε στη νίκη με 2-1 επί της Χέρτα στο Βερολίνο εκκινώντας τη Bundesliga με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς.

Η Χέρτα προηγήθηκε, όμως η Βόλφσμπουργκ δεν παράτησε το ματς και με τη βοήθεια του Φαν Μπόμελ από τον πάγκο έφτασε στη νίκη στο Βερολίνο με ανατροπή.

Το πρώτο ημίχρονο είχε λίγες φάσεις και πολλές δυνατές μονομαχίες, με την Χέρτα να απειλεί μία και μοναδική φορά στο 4′ με τον Σέλκε, η κεφαλιά του οποίου αποκρούστηκε από τον Καστέλς.

Δύο λεπτά μετά απάντησε με τον ίδιο τρόπο ο Λακρουά, ο οποίος έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 17′ σημειώθηκε η τελευταία καλή ευκαιρία του πρώτου μέρους, όταν ο Βέγκχορστ πήρε την κεφαλιά από τη σέντρα του Ρουσιγιόν και ο Σβόλοου με εντυπωσιακή επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Χέρτα πήρε προβάδισμα στο 60′ με το πέναλτι του Λουκεμπάκιο, ο οποίος ήταν και ο παίκτης που το κέρδισε στο 58′ από τον Μπρουκς και δόθηκε μετά τη χρήση VAR.

Οι “Λύκοι” δεν τα παράτησαν όμως και με την είσοδο του Μπρέκαλο και του Ενμέτσα στο 70′ έγιναν πιο επιθετικοί. Ο Μπακού μετά από ωραία πάσα του Σλάγκερ ισοφάρισε σε 1-1στο 74′ και στο 88′ από την ασίστ του Μπρέκαλο ο Ενμέτσα έκανε την ανατροπή για τους “Λύκους“.

Για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1990-91, όταν και υποβιβάστηκε, η Χέρτα αρχίζει το πρωτάθλημα με δύο σερί ήττες.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η επιστροφή του Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ με τη φανέλα της Χέρτα μετά τον Μάιο του 2007, με τον Γκανέζο να αποχωρεί όμως τραυματίας στο 43′ και να δίνει τη θέση του στον Γιόβετιτς.

Οι ενδεκάδες:
Χέρτα: Σβόλου – Πέκαρικ, Σταρκ, Μπογιατά, Πλάτενχαρντ – Σερντάρ, Μπόατενγκ (43′ Γιόβετιτς), Ασκασίμπαρ – Λουκεμπάκιο, Σέλκε, Ντιλρόσουν.
Βόλφσμπουργκ: Καστέλς – Εμπαμπού, Λακρουά, Μπρουκς, Ρουσιγιόν – Σλάγκερ, Άρνολντ – Μπακού, Φίλιπ, Στέφεν – Βέγκχορστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.