Μπίλεφελντ – Φράιμπουργκ 0-0: Ο Ορτέγκα “κατέβασε ρολά”… (hls)

Η Φράιμπουργκ είχε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη όμως ο τερματοφύλακας της Μπίλεφελεντ Στέφαν Ορτέγκα με σπουδαίες επεμβάσεις κράτησε την εστία του ανέπαφη και έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Δυσκολεύθηκε να δημιουργήσει φάσεις η γηπεδούχος Αρμίνια καθώς η συγκεκριμένη κατηγορία αποτέλεσε την “αχίλλειο πτέρνα” της από την περασμένη σεζόν. Από την άλλη πλευρά, η Φράιμπουργκ έχοντας διατηρήσει σε μεγάλο ποσοστό το βασικό κορμό της και κατ’ επέκταση και την ομοιογένεια της, ήταν εκείνη που δημιούργησε τις καλύτερες προοπτικές για τις τελικές προσπάθειες της.

Οι τρεις από αυτές προέκυψαν στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Στέφαν Ορτέγκα αντέδρασε καταπληκτικά στις προσπάθειες των Χόφλερ, Χέλερ, Σλότερμπεκ.

Η σπουδαιότερη ευκαιρία της Αρμίνια προέκυψε στο δεύτερο μέρος με τον Οκουγκάουα, όμως ο Ιάπωνας επιθετικός δεν κατάφερε να νικήσει τον Μαρκ Φλέκεν.

Η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο των φιλοξενούμενων από το 2011, απείλησε κι εκείνη με τη σειρά της στο δεύετερο μέρος με τους Χέλερ, Σμιτ, Κάιτελ, όμως και πάλι ο Ορτέγκα αποδείχθηκε ανίκητος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.