Αλάμπα: “Φεύγω από τη Μπάγερν με δάκρυα στα μάτια” (pic)

Με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα ο Αυστριακός αμυντικός αποχαιρέτησε τη Μπάγερν Μονάχου.

Ο Νταβίντ Αλάμπα θα μείνει ελεύθερος από τους Βαυαρούς στο τέλος της σεζόν και όπως φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως δεν ξεχνά όσα έζησε στο Μόναχο. Χαρακτήρισε σπίτι του τη Μπάγερν και ξεκαθάρισε πως αποχωρεί για να ζήσει κάτι καινούργιο στην καριέρα του.

“Είναι πάντα δύσκολο όταν κάτι τελειώνει και δεν είναι μυστικό ότι πάντα ένιωθα σαν στο σπίτι μου εδώ. Προφανώς, φεύγω από την Μπάγερν με δάκρυα στα μάτια μου αλλά επίσης ανυπομονώ για το μέλλον μου. Ήρθα εδώ στην ηλικία των 16 από τη Βιέννη και, δεκατρία χρόνια αργότερα, θυμάμαι κάθε στιγμή που έζησα. Αυτό λέει τα πάντα. Ο σύλλογος είναι η οικογένειά μου, το σπίτι μου.

Δεν ήταν μία απόφαση εναντίον του συλλόγου, αλλά αποφάσισα ότι θέλω να κάνω κάτι νέο στην καριέρα μου και να κάνω ένα ακόμη βήμα μπροστά. Για να ωριμάσεις κι άλλο, πρέπει να φύγεις από το “comfort zone” που βρίσκεσαι. Εύχομαι στην Μπάγερν μόνο τα καλύτερα. Αυτός ο σύλλογος θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Είμαι απίστευτα ευγνώμων. Εύχομαι η Μπάγερν να συνεχίσει να γράφει ιστορία. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν ανησυχώ γι’ αυτό. Θα το πετύχει”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αυστριακός στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπάγερν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.