Bundesliga: Γκέλα για Μπάγερν, τεσσάρα για Λειψία (vids)

Βαθμολογική απώλεια για την Μπάγερν που έμεινε στο 1-1 με την Ουνιόν Βερολίνου στο Μόναχο. Καταιγιστική η Λειψία, συνέτριψε 4-1 την Βέρντερ στη Βρέμη.

Η Λειψία ήταν η κερδισμένη της 28ης αγωνιστικής της Bundesliga, καθώς συνέτριψε 4-1 στη Βρέμη την Βέρντερ και παράλληλα εκμεταλλεύτηκε τους δύο βαθμούς που πέταξε η Μπάγερν κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου.

Νίκησε και… ελπίζει η Λειψία

Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν έκανε όλη τη δουλειά στο πρώτο μέρος, όπου πέτυχε τρία γκολ με τον Όλμο στο 23′ και τον Σέρλοθ στο 32′ και στο 41′. Ο Ρασίκα μείωσε στο 61′ για τους γηπεδούχους από το σημείο του πέναλτι και στο 63′ Ζάμπιτσερ διαμόρφωσε το τελικό 1-4

Νέο “χαστούκι” για Μπάγερν

Μετά την ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League, η Μπάγερν Μονάχου έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με την Ουνιόν Βερολίνου στο “Allianz Arena“. Ο Τζαμάλ Μουσιάλα στο 68′ έδωσε το προβάδισμα στους Βαυαρούς, με τους πρωτευουσιάνους να απαντούν τέσσερα λεπτά πριν τα 90′ με το γκολ του Μάρκους Ίγκνβαρτσεν.

“Αγκαλιάζει” το Champions League η Άιντραχτ

Χορταστικό παιχνίδι στην Φρανκφούρτη, όπου η τοπική Άιντραχτ κέρδισε 4-3 την Βόλφσμπουργκ και έκανε καθοριστικό βήμα για έξοδο στο Champions League, μειώνοντας παράλληλα στον πόντο τη διαφορά από την αντίπαλό της που είναι τρίτη.

Iσοπαλία με δέκα παίκτες για Γκλάντμπαχ

Σπουδαία ισοπαλία απέσπασε η Γκλάντμπαχ στο Βερολίνο κόντρα στην Χέρτα, με το ματς να τελειώνει στο ισόπαλο 2-2 και την Μπορούσια να παίζει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα, Γιαν Ζόμερ στο 13ο λεπτό. Οι Βερολινέζοι άνοιξαν το σκορ στο 23′ με τον Ασκασιμπάρ, για να ανατρέψει την κατάσταση η Γκλάντμπαχ με γκολ των Πλεά (27′) και Στιντλ (38′ πεν.). Η Χέρτα γλίτωσε την ήττα με το γκολ του Κόρντομπα στο 49′.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.