Σάντος: Λύθηκε το συμβόλαιο του Ρομπίνιο

Η διοίκηση της Σάντος προχώρησε στη λύση της συνεργασίας της με τον Ρόμπίνιο.

Η διοίκηση της Σάντος προχώρησε στη λύση της συνεργασίας της με τον Ρόμπίνιο. Σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο Τύπο, οι ιθύνοντες της βραζιλιάνικης ομάδας αναγκάστηκαν να αποδεσμεύσουν τον βετεράνο επιθετικό, ο οποίος είχε υπογράψει για 220 ευρώ τον μήνα, λόγω των αντιδράσεων που υπάρχουν για την υπόθεση βιασμού για την οποία έχει καταδικαστεί στην Ιταλία. 

Λίγο αργότερα, ο Ρομπίνιο τόνιζε πως είναι αθώος, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο “UOL Esporte”. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός τόνισε πως για το μοναδικό που είναι λάθος είναι το γεγονός πως απάτησε τη σύζυγό του.

Χαρακτηριστικά, ο Ρομπίνιο δήλωσε: “Είμαι αθώος, το μοναδικό του λάθος ήταν πως ήμουν άπιστος στη σύζυγο μου. Ένα κορίτσι με πλησίασε, μιλήσαμε για λίγα λεπτά και είχαμε σωματική επαφή με τη συγκατάθεση της για λίγη ώρα. Μετά έφυγα και πήγα σπίτι μου”.

Στη συνέχεια, τόνισε πως το φεμινιστικό κίνημα είναι υπεύθυνο για τη δικαστική του περιπέτεια: “Αυτές είναι οι φεμινίστριες, η λογική τους. Αν στον δρόμο δεις μια κοπέλα και την πεις όμορφη, είναι σαν να την προσβάλεις, σαν να μην τη σέβεσαι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.