Σάο Πάουλο: Ενοχλημένη διοίκηση με τον Χάμες

Ιδιαίτερα ενοχλημένη με τον Χάμες Ροντρίγκες είναι η διοίκηση της Σάο Πάουλο, μετά την απουσία του από τον τελικό του Super Cup κόντρα στην Παλμέιρας.

Μπορεί η ομάδα του να κατέκτησε τον τίτλο στα πέναλτι, όμως ο ίδιος δεν αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο ματς, χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος, όπως υποστηρίζει η διοίκηση. Συγκεκριμένα, ο Κάρλος Μπελμόντε ξεκαθάρισε πως ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δεν έχει κάποιο πρόβλημα και πως το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στην ομάδα. Το συμβόλαιό του λήγει το 2025, όμως όλα δείχνουν πως δύσκολα θα το ολοκληρώσει.

Χαρακτηριστικά, ο αθλητικός διευθυντής της Σάο Πάουλο δήλωσε: «Ο Χάμες δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Προπονείτο κανονικά. Δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί, ίσως λόγω της έντασης που υπάρχει στο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας. Είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου αλλά ίσως έχει συνηθίσει διαφορετικά. Κι επειδή δεν παίζει, δεν είναι ευχαριστημένος. Προφανώς, θα θέλαμε να είναι εδώ, αλλά ζήτησε να μην έρθει και το σεβαστήκαμε. Το είχα πει κι όταν είχε έρθει ο Ντάνι Άλβες, κανένας παίκτης δεν είναι πάνω από τη Σάο Πάουλο. Το συμφέρον της ομάδας είναι πάνω από όλους. Χαίρομαι για τους παίκτες που ήρθαν και δεν μπορώ να σκέφτομαι όσους δεν ήρθαν. Αυτοί που ήταν εδώ κέρδισαν. Ο Χάμες είναι καλό παιδί, θα μιλήσουμε και αν δε μας βγαίνει, κάποια στιγμή θα φύγει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.