Αρτούρο Βιδάλ: Γυρολόγος πρωταθλητής και εθνικός ήρωας αποσύρεται στις παραλίες

Αρκετός κόσμος δεν εντυπωσιάστηκε από την απόφαση του Αρτούρο Βιδάλ να ενταχθεί στη Φλαμένγκο.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως επιθυμούσε ένα εύκολο τέλος στην καριέρα του. Ο 35χρονος Χιλιανός μέσος υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο 18 μηνών με τη βραζιλιάνικη ομάδα, το οποίο λήγει τον Δεκέμβριο του 2023. Η αποχώρησή του ήταν καθοριστική για την Ίντερ, καθώς μείωσε σημαντικά τους μισθούς της, δίνοντάς της λίγο περισσότερο χώρο για ελιγμούς καθώς κοίτα να πάρει μερικές ακόμα ενισχύσεις.

Ο Βιδάλ είναι πάντα ένας πολύ καλός παίκτης, έδινε τα πάντα στις ομάδες που αγωνίστηκε. Έβγαζε τρομερό πάθος και ένταση όποια φανέλα και αν φορούσε τιμώντας την και με το παραπάνω. Αλλά στη Φλαμένγκο κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει τίποτα. Δημοσίευσε ένα βίντεο…χορεύοντας. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που φτάνει στο τέλος της καριέρας του, μετακομίζοντας στη Βραζιλία για να απολαύσει τη σύνταξη, μια όμορφη και πλούσια ζωή στην παραλία.

Ο Βιδάλ είχε επιλογές, αλλά γιατί δεν πήγε κάπου αλλού, προτίμησε τη χαλαρή προπόνηση πηγαίνοντας σε μια ομάδα χωρίς πολλές απαιτήσεις. Ο Βιδάλ πέρασε τα δύο τελευταία χρόνια της καριέρας του στο Μιλάνο και την Ίντερ όπου πανηγύρισε το πρωτάθλημα της Serie. Στο Μεάτσα μετακόμισε από την Μπαρτσελόνα τον Σεπτέμβριο του 2020. Τον ήθελε ρητά ο Αντόνιο Κόντε, αλλά δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας και ξεκίνησε μόνο δύο φορές στο αρχικό σχήμα στο πρωτάθλημα το τελευταίο σεζόν υπό τις οδηγίες του Σιμόνε Ινζάγκι. Συνολικά, ο Βιδάλ πραγματοποίησε 70 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις για την Ίντερ, σημειώνοντας τέσσερα γκολ και δίνοντας έξι ασίστ.

Βάλτε στην άκρη για λίγο την εντυπωσιακή του σειρά από τατουάζ και τα συνεχώς μεταβαλλόμενα κουρέματα διαφόρων βαθμών αιχμηρότητας. μην ξεγελαστείτε και πιστεύετε ότι το σκληροπυρηνικό εξωτερικό στεγάζει μόνο έναν πολεμιστή της μεσαίας γραμμής. Γιατί αυτή είναι ίσως η πιο γνωστή από τις ιδιότητες του 30χρονου, η πιο εύκολα αναγνωρίσιμη. Από τη θέση του στη μέση του γηπέδου, ο Βιδάλ καταρρίπτει τακτικά τις αντίπαλες επιθέσεις και κερδίζει πίσω την κατοχή, χωρίς να φοβάται τη φυσική μάχη.

Επιπλέον, έχει νοοτροπία νικητή, πάντα πρόθυμος για περισσότερες επιτυχίες. Δεν είναι τυχαίο ότι κέρδισε έναν έκτο συνεχόμενο τίτλο στο εγχώριο πρωτάθλημα το 2017, αφού κέρδισε τέσσερα πρωταθλήματα με τη Γιουβέντους και ακολούθησαν άλλα δύο στην Μπουντεσλίγκα με την Μπάγερν. Ο ιθαγενής του Σαντιάγο είναι άνθρωπος για τη μεγάλη περίσταση σε διεθνές επίπεδο. ‘Εκανε το ντεμπούτο του στη Χιλή τον Απρίλιο του 2007 και έκτοτε έγινε ο ηγέτης, για να μην αναφέρουμε τον εγκέφαλο στην καρδιά της μεσαίας γραμμής τους. Το 2015 έγινε εθνικός ήρωας όταν η Χιλή κέρδισε το Κόπα Αμέρικα εντός έδρας, σκοράροντας με τρία γκολ και σκοράροντας το πέναλτι του στη νίκη επί της Αργεντινής στον τελικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.