Της το πήρε ο Μπέντνερ

Το πρώτο Σούπερ Καπ της ιστορίας της πανηγυρίζει η Βόλφσμπουργκ που επικράτησε της Μπάγερν με επί μέρους σκορ 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι.

Το πρώτο Σούπερ Καπ της ιστορίας της πανηγυρίζει η Βόλφσμπουργκ που επικράτησε της Μπάγερν με επί μέρους σκορ 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι. Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης που διεξήχθη στο «Φολκσβάγκεν Αρένα» βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1.

Οι πρωταθλητές Βαυαροί προηγήθηκαν στο 49′ με σουτ του Ρόμπεν, ενώ για τους κυπελλούχους «λύκους» ισοφάρισε ο Μπέντνερ στο 89′. Ο Δανός που ήρθε από τον πάγκο στο 70′, ήταν αυτός που πέτυχε και το τελευταίο πέναλτι, χαρίζοντας στην ομάδα του το τρόπαιο.

Για τη Βόλφσμπουργκ ευστόχησαν και οι πέντε εκτελεστές, ενώ για την Μπάγερν μοιραίος ήταν ο Αλόνσο, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κάστεελς από την άσπρη βούλα.

Βόλφσμπουργκ (Χέκινγκ): Κάστεελς, Νάλντο, Κλόζε, Ροντρίγκεζ, Πέρισιτς (70′ Κρούζε), Βιεϊρίνια, Καλιγκιούρι (63′ Σίρλε), Γκιλαβογκί, Ντε Μπρούινε, Άρνολντ, Ντοστ (70′ Μπέντνερ)

Μπάγερν (Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Μπενατιά, Αλάμπα, Ρόμπεν, Αλόνσο, Κόστα, Τιάγκο (74′ Βιδάλ), Μίλερ (84′ Γκέτσε), Λεβαντόφσκι (72′ Ραφίνια)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.