Εξω τα πυρηνικά από τη Νυρεμβέργη

Ενα ξεχωριστό, όσο και ιδιότυπο, γκρουπ έχουν δημιουργήσει εδώ και περίπου 20 ημέρες φίλοι της ποδοσφαιρικής ομάδας της Νυρεμβέργης.

Ενα ξεχωριστό, όσο και ιδιότυπο, γκρουπ έχουν δημιουργήσει εδώ και περίπου 20 ημέρες φίλοι της ποδοσφαιρικής ομάδας της Νυρεμβέργης σε γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης. Δεν ζητούν μεταγραφές, ούτε στρέφοντας κατά παικτών, προπονητή ή διοίκησης. Το μόνο που ζητούν τα περίπου 150 μέλη του είναι να σταματήσει η χορηγική συμφωνία του συλλόγου με τη γαλλική εταιρεία “Areva”, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της πυρηνικής ενέργειας.

«Μετά από αυτό που συνέβη στη Φουκουσίμα, φτάσαμε στο σημείο χωρίς επιστροφή και πρέπει να αντιδράσουμε», εξηγεί στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Σάσα Κνόχελ, από τους εμπνευστές της συγκεκριμένης κίνησης. «Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν μπορούμε να διακόψουμε άμεσα το συμβόλαιο, αλλά ελπίζουμε τουλάχιστον να μην ανανεωθεί», προσθέτει ο συγκεκριμένος φίλαθλος, ο οποίος έχει σταματήσει να πηγαίνει στο γήπεδο από το 2008, όταν συνάφθηκε η συμφωνία της Νυρεμβέργης με τον γαλλικό κολοσσό.

Η “Areva” διαφημίζεται τα τελευταία τρία χρόνια στη φανέλα της γερμανικής ομάδας και η μεταξύ τους συμφωνία ολοκληρώνεται το 2012.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.