Πολιτικός… πυρετός στη Βρέμη

Η Βέρντερ Βρέμης ανακοίνωσε ότι προσπαθεί να αποβάλει από τους κόλπους του συλλόγου ένα ακροδεξιό μέλος της.

Η Βέρντερ Βρέμης ανακοίνωσε ότι προσπαθεί να αποβάλει από τους κόλπους του συλλόγου ένα ακροδεξιό μέλος της. Ο Γενς Πίζε, ο οποίος είναι στέλεχος του ακροδεξιού Γερμανικού Εθνικού Δημοκρατικού Κόμματος (NPD), έγινε τον Φεβρουάριο μέλος των “πράσινων”, ωστόσο, πλέον του έχει ζητηθεί να παραιτηθεί από τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, ο Πίζε, ο οποίος είναι ο επικεφαλής για το NPD στις εκλογές που θα διεξαχθούν τον Μάιο στο κρατίδιο της Βρέμης, έλαβε διορία μέχρι τις 3 Μαΐου, προκειμένου να παραιτηθεί. Αν δεν το κάνει, η διοίκηση της Βέρντερ θα κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για τον “εξοστρακισμό” του. Από την πλευρά του, ο Πίζε έχει ήδη ενημερώσει τους διοικούντες την Βέρντερ ότι δεν θα παραιτηθεί, ενώ δήλωσε πρόθυμος να συναντηθεί με στελέχη του συλλόγου, προκειμένου να τους δείξει ότι δεν υπάρχει λόγος να αποβληθεί.

Όμως, ο εκπρόσωπος Τύπου της Βέρντερ, Τίνο Πόλστερ, δήλωσε ότι οι άνθρωποι του συλλόγου πιστεύουν πως υπάρχουν λόγοι για την απομάκρυνση του Πίζε. “Όταν ο κ. Πίζε έκανε αίτηση για να ενταχθεί στον σύλλογο τον Φεβρουάριο, δεν τον ξέραμε”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Πόλστερ και συνέχισε: “Όμως τώρα έχει υπογραμμίσει το γεγονός ότι είναι μέλος της Βέρντερ στην σελίδα του στο Facebook. Είναι ένας κορυφαίος πολιτικός του NPD και στηρίζει ενεργά τις πολιτικές του. Αυτές οι πολιτικές είναι αντίθετες με τον κώδικα ηθικής μας”.

Ο Πόλστερ πρόσθεσε ότι η Βέρντερ Βρέμης κάνει εκστρατεία κατά του ρατσισμού, των διακρίσεων και της βίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.