Ισοπαλία σαν νίκη για τη Σάλκε

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «μπλε» του Γκενζελκίρχεν στην ισοπαλία 0-0 στη Νυρεμβέργη για τη 17η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος επέστρεψε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «μπλε» του Γκενζελκίρχεν στην ισοπαλία 0-0 στη Νυρεμβέργη για τη 17η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας αμυντικός, μετά τον σοβαρό του τραυματισμό, αγωνίστηκε ξανά με τη φανέλα της Σάλκε καταγράφοντας μία συμμετοχή, σ΄ ένα σημείο, βέβαια, που μπήκε ο «Παπ» για να ροκανιστεί ο χρόνος και να γλιτώσει τα χειρότερα η ομάδα του.

Η Νυρεμβέργη παραχώρησε την ενδέκατη ισοπαλία της στην τρέχουσα Μπουντεσλίγκα, μένοντας η μόνη ομάδα του πρωταθλήματος που δεν έχει σημειώσει ακόμη νίκη! Με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι του Γκερτ Φέρμπεεκ έμεινε 17η και προτελευταία με 11 πόντους, ισόβαθμη με την ουραγό Μπράουνσβαϊγκ, ενώ η Σάλκε στους 28 όπως και η Χέρτα Βερολίνου.

Η Νυρεμβέργη είχε τις ευκαιρίες, πίεσε τους φιλοξενούμενους, είχε ακυρωθέν γκολ για οφσάιντ στο 35΄, δοκάρι με τον Νίλσον στο 76΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κιγιοτάκε και μόνο ευχαριστημένη δεν μπορεί να νιώθει για το 0-0 αυτό, σε αντίθεση με την ομάδα του Γενς Κέλερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.