Ξεκάθαρο μήνυμα από τον Βάτσκε

Δε θα αφήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να μετεγγραφεί στη Μπάγερν Μονάχου η Ντόρτμουντ, τόνισε ο Χανς Γιόακιμ Βάτσκε.

Δε θα αφήσει τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να μετεγγραφεί στη Μπάγερν Μονάχου η Ντόρτμουντ, τόνισε ο Χανς Γιόακιμ Βάτσκε. Ο εκτελεστικός διευθυντής των Βεστφαλών προσπάθησε να βάλει τέλος στα σενάρια των τελευταίων ημερών, που θέλει τον Πολωνό επιθετικό να μετακομίζει στο Μόναχο. Όπως υπογράμμισε ο Λεβαντόφσκι θα μετεγγραφεί ή σε ομάδα του εξωτερικού ή θα παραμείνει στη Ντόρτμουντ και τη νέα σεζόν.

Χαρακτηριστικά, ο Λεβαντόφσκι δήλωσε: «Είναι θεμιτό ένας παίκτης να ζητήσει μεταγραφή. Τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες δεχτήκαμε δύο τηλεφωνήματα από την Μπάγερν. Θέλαμε να μας κάνουν πρόταση εγγράφως, αλλά αυτή δεν έχει έρθει μέχρι σήμερα. Ο Λεβαντόφσκι το 2013 σίγουρα δεν θα μεταγραφεί στην Μπάγερν. Αυτό είναι οριστικό! Έχουμε ενημερώσει τον ίδιο και τους εκπροσώπους του. Αν θέλει να πάει στην Μπάγερν, θα πρέπει να περιμένει μέχρι του χρόνου».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ελπίζουμε ο Ρόμπερτ να μείνει σε μας και την επόμενη σεζόν. Αν γίνει πρόταση από κάποια άλλη ομάδα, θα το συζητήσουμε με τους μετόχους. Όμως σίγουρα για το 2013 δεν θα πάει στην Μπάγερν. Οτιδήποτε άλλο θα το συζητήσουμε με τον ίδιο και τους μάνατζέρ του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.