Λεβαντόφσκι: «Θέλω μία νέα πρόκληση»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παραδέχτηκε σε δηλώσεις του σε γερμανικό περιοδικό ότι θέλει να φύγει από τη Ντόρτμουντ, χωρίς όμως να κατονομάζει τη Μπάγερν.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι παραδέχτηκε σε δηλώσεις του σε γερμανικό περιοδικό ότι θέλει να φύγει από τη Ντόρτμουντ, χωρίς όμως να κατονομάζει τη Μπάγερν.

Είναι κοινό μυστικό στη Γερμανία ότι ο Πολωνός αρχισκόρερ της Ντόρτμουντ θα αγωνίζεται στους Βαυαρούς τη νέα σεζόν. Αν και ο 24χρονος στράικερ δεν το δήλωσε «στα ίσια», από αυτά που είπε στο περιοδικό «Sport Bild» μάλλον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

«Η σχέση μου με τη Ντόρτμουντ είναι σχέση εμπιστοσύνης και είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βασιστώ στους ανθρώπους της για να βρούμε μία κοινή λύση. Έχω συμφωνήσει με τον σύλλογο και έχω ξεκαθαρίσω ότι θα αλλάξω ομάδα αυτό το καλοκαίρι. Αυτό θα ήταν καλύτερο για όλες τις πλευρές. Λατρεύω τη Ντόρτμουντ που είναι ένα φανταστικό κλαμπ, αλλά θέλω μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου», είπε ο Πολωνός στράικερ, με τους Γερμανούς να αναφέρουν πως ο Λεβαντόφσκι ξεκαθάρισε στη Μπορούσια ότι η ομάδα στην οποία επιθυμεί να μετακομίσει δεν είναι άλλη από τη Μπάγερν…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.