“Λευκή” ισοπαλία στο ντέρμπι

Ντόρτμουντ και Σάλκε έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα.

Ντόρτμουντ και Σάλκε έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της Μπουντεσλίγκα. Η ισοπαλία δεν άφησε ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες, αλλά για… διαφορετικούς λόγους.

Η Μπορούσια, που έφτασε τους 51 βαθμούς και βρίσκεται προσωρινά στο +12 από τη Λεβερκούζεν, είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και δεν μπόρεσε να σκοράρει εξαιτίας του Μανουέλ Νόιερ και των… δοκαριών. Ο τερματοφύλακας της Σάλκε πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις όταν χρειάστηκε, ενώ στο 55′ και στο 85′ ο Μπάριος και ο Σμέλτσερ αντίστοιχα, σημάδεψαν τα δοκάρια.

Με βάση την εικόνα του αγώνα, η Σάλκε θα πρέπει να είναι σε κάθε περίπτωση ευχαριστημένη, αλλά ο βαθμός δεν είναι αρκετός για την ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ. Οι “μπλε” παρέμειναν 25 ολόκληρους βαθμούς μακριά από την αντίπαλό τους και την κορυφή και δύσκολα θα προλάβουν το “τρένο” της Ευρώπης μέσω της Μπουντεσλίγκα.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (Κλοπ): Βάιντενφελερ, Χούμελς, Πίστσεκ, Σμέλτσερ, Φελίπε Σαντάνα, Σαχίν, Μπλαζικόφσκι (89′ Ζιντάν), Μπέντερ, Γκρόσκροϊτς (73′ Λεβαντόφσκι), Γκέτσε, Μπάριος
ΣΑΛΚΕ (Μάγκατ): Νόιερ, Μέτσελντερ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Κλούγκε, Χουράδο (81′ Χάο), Ανάν (76′ Παπαδόπουλος), Σμιτς, Ραούλ, Χούντελααρ (88′ Ντράξλερ), Φαρφάν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.