Νίκη Ευρώπης για το Αμβούργο

Η ομάδα του Τόρστεν Φινκ επιβλήθηκε με 3-2 της Βέρντερ Βρέμης, στην «Ίμτεχ Αρίνα» του Αμβούργου, για τη 19η αγωνιστική της γερμανικής Μπουντεσλίγκας. Σκόραρε ο Παπασταθόπουλος για τους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα του Τόρστεν Φινκ επιβλήθηκε με 3-2 της Βέρντερ Βρέμης, στην «Ίμτεχ Αρίνα» του Αμβούργου, για τη 19η αγωνιστική της γερμανικής Μπουντεσλίγκας. Σκόραρε ο Παπασταθόπουλος για τους φιλοξενούμενους.

Την έκτη της εντός έδρας νίκη σε εννέα ματς σημείωσε το Αμβούργο, που έφθασε τους 28 βαθμούς και πλέον μπορεί να ελπίζει για είσοδο στις ευρωπαϊκές θέσεις της εξάδας, κυρίως για τις δύο (5η και 6η) που οδηγούν στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Βέρντερ παρέμεινε στους 22, έχοντας να νικήσει από τις 2 Δεκέμβρη 2012 και το 1-4 επί της Χόφενχαϊμ για το πρωτάθλημα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι έχασαν, με αποβολές, δύο παίκτες, με τον Φριτς να δέχεται δεύτερη κίτρινη στο 80΄ και τον Αρναούτοβιτς, ομοίως, ν΄ αποβάλλεται στο 91΄.

Το σκορ άνοιξε, για τη Βέρντερ, ο Λουκίμια στο 9΄ μετά από ασίστ του Ιγκνιόσκι, η απάντηση όμως για το Αμβούργο ήταν άμεση. Σε 31 αγωνιστικά λεπτά οι γηπεδούχοι έκαναν το σκορ 3-1, με τους Σον (22΄), Αόγκο (46΄), Ρούντνεβς (53΄, ασίστ Αόγκο) να βρίσκουν δίχτυα. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που έβγαλε το 90λεπτο αγωνιζόμενος βασικός, μείωσε και διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-2) στο 54΄ μετά από πάσα του Σελασιέ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αμβούργο (Τόρστεν Φινκ): Άντλερ, Βέστερμαν, Αόγκο, Ντικμάγιερ, Μπρούμα, Γιάνσεν, φαν ντερ Φάαρτ (83΄ Ρινκόν), Σκιέλμπρεντ (62΄ Αρσλάν), Μπάντελι, Ρούντνεβς, Σον (90΄ Ραΐκοβιτς).
Βέρντερ Βρέμης (Τόμας Σάαφ): Μιέλιτς, Φριτς, Παπασταθόπουλος, Λουκίμια, Σμιτς, Σελασιέ (56΄ Αρναούτοβιτς), Γιουνούζοβιτς, Εκίτσι (89΄ Προντλ), Ιγκνιόφσκι, Ντε Μπρούιν, Πέτερσεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.