Στη Χοφενχάιμ ο Άμπραχαμ

Ενισχύεται η Χοφενχάιμ, στην προσπάθεια που καταβάλλει για παραμονή στην Μπουντεσλίγκα, καθώς απέκτησε τον Αργεντινό Νταβίντ Άμπραχαμ από τη Χετάφε έως το 2016.

Ενισχύεται η Χοφενχάιμ, στην προσπάθεια που καταβάλλει για παραμονή στην Μπουντεσλίγκα, καθώς απέκτησε τον Αργεντινό Νταβίντ Άμπραχαμ από τη Χετάφε έως το 2016.
 
Ο 26χρονος αμυντικός κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα στην Ελβετία με τη Βασιλεία, προτού μεταπηδήσει στην ισπανική ομάδα πέρυσι, ενώ με τον ελβετικό σύλλογο αγωνίστηκε και στο Τσάμπιονς Λιγκ.
 
«Ο Νταβίντ διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο κορυφαίο επίπεδο για την ηλικία του και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας αυτή τη στιγμή» τονίζει σε σημερινή δήλωσή του ο προπονητής της Χοφενχάιμ, Μάρκο Κουρτς, και προσθέτει: «Είναι γρήγορος και καλός στο ένας εναντίον ενός. Είμαι χαρούμενος που μπορέσαμε να τον πείσουμε να έρθει στην ομάδα».

Η Χοφενχάιμ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 16η θέση της βαθμολογίας στην Μπουντεσλίγκα, η οποία οδηγεί σε μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία, ένα βαθμό πάνω από την προτελευταία Άουγκσμπουργκ, ενώ, παρά τη σαββατιάτικη «λευκή» (0-0) εντός έδρας ισοπαλία με την Γκλάντμπαχ, παραμένει η ομάδα με τη χειρότερη άμυνα στη μεγάλη κατηγορία, αφού έχει παθητικό 41 τερμάτων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.