Ανανέωσε μέχρι το 2017 με τη Ντόρτμουντ ο Πίστσεκ

Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Ντόρτμουντ και της εθνικής Πολωνίας, Λούκας Πίστσεκ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους γερμανούς πρωταθλητές μέχρι το 2017, περιγράφοντας μάλιστα την ομάδα ως «εκπληκτική».

Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Ντόρτμουντ και της εθνικής Πολωνίας, Λούκας Πίστσεκ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους γερμανούς πρωταθλητές μέχρι το 2017, περιγράφοντας μάλιστα την ομάδα ως «εκπληκτική». Ο 27χρονος μετά την ανανέωση είπε τα εξής: «Αγωνίζομαι εδώ για δύο χρόνια και σε αυτό το διάστημα έχω συνηθίσει την ποδοσφαιρική κουλτούρα, την ομάδα αλλά και τους οπαδούς. Είναι τιμή μου αλλά και μεγάλη υπευθυνότητα να αγωνίζεσαι για αυτή την εκπληκτική ομάδα».
Ο Πίστσεκ έχει υπάρξει στόχος για αρκετές Ευρωπαϊκές ομάδες από τη στιγμή που η Ντόρτμουντ κατέκτησε το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα το 2011.
«Καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τη μακροχρόνια παραμονή ενός από τους πιο εξεζητημένους αμυντικούς της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια, που έχει υπάρξει και βασικός συντελεστής των επιτυχιών μας» υποστήριξε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας Μίκαελ Ζορκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.