Απάντηση, μέσω twitter, από τον ντε Μπρούιν

Μέσω του εν λόγω social media ο νεαρός «άσος» της Βέρντερ Βρέμης έδωσε απαντήσεις σε δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και τον ήθελαν να είναι δυστυχισμένος στη γερμανική πόλη!

Μέσω του εν λόγω social media ο νεαρός «άσος» της Βέρντερ Βρέμης έδωσε απαντήσεις σε δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και τον ήθελαν να είναι δυστυχισμένος στη γερμανική πόλη!

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στη Βέρντερ και στην Μπουντεσλίγκα ως δανεικός από την Τσέλσι, που τον αγόρασε από την Γκενκ. Ήδη έχει καταθέσει δείγματα γραφής στο σύλλογο της Βρέμης, υπήρξε, όμως, μία παρανόηση (όπως ο ίδιος διευκρίνισε μέσω twitter) από συνέντευξη που παραχώρησε σε βελγικό Μέσο, σύμφωνα με την οποία είναι δυστυχισμένος στην πόλη και στην ομάδα του.

Με τέσσερα tweets ο ντε Μπρούιν έβαλε τα πράγματα στη θέση του, θεωρώντας πως ό,τι έγινε υπήρξε αποτέλεσμα λάθος μετάφρασης. Έγραψε χαρακτηριστικά: «Για όλους όσοι διαβάζουν γερμανικές εφημερίδες: η συνέντευξη που δημοσιεύτηκε και αφορούσε λεγόμενά μου ήταν μετάφραση συνέντευξης που έδωσα σε βελγικό Μέσο. Στη διαδικασία της μετάφρασης ορισμένα πράγματα, μάλλον, δεν πήγαν καλά. Είμαι αληθινά χαρούμενος στη Βρέμη και έχω υιοθετήσει τη γερμανική νοοτροπία. Είμαι εδώ για να μάθω και μαθαίνω κάθε ημέρα που περνά όλο και περισσότερο. Το μόνο που είπα είναι ότι μου λείπουν οι φίλοι μου και η ζωή μου στο Βέλγιο. Αλλά ποτέ δεν είπα ότι δεν είμαι ευτυχισμένος στη Γερμανία. Ελπίζω αυτά να γίνουν απ΄ όλους κατανοητά. Επικεντρώνομαι στην Εθνική μου ομάδα τώρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.