Φαβρ: «Οι νέοι θέλουν χρόνο»

Εκκληση στους οπαδούς της Γκλάντμπαχ να είναι υπομονετικοί απέναντι στους νεοαποκτηθέντες Λουκ Ντε Γιονγκ και Γκράνιτ Τσάκα έκανε ο Ελβετός προπονητής της ομάδας Λισιέν Φαβρ.

Εκκληση στους οπαδούς της Γκλάντμπαχ να είναι υπομονετικοί απέναντι στους νεοαποκτηθέντες Λουκ Ντε Γιονγκ και Γκράνιτ Τσάκα έκανε ο Ελβετός προπονητής της ομάδας Λισιέν Φαβρ.

Ο Ολλανδός έρχεται στην Μπουντεσλίγκα, μετά από μία εντυπωσιακή χρονιά με την Τβέντε στην πατρίδα του, όπου ήταν ο δεύτερος πιο παραγωγικός σκόρερ τηςEredivisie. Από την πλευρά του, ο αλβανικής καταγωγής Ελβετός, καθιερώθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά είπε όχι στη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες για να είναι παρών στην προετοιμασία της Γκλάντμπαχ.

«Δεν έχουμε βελτιώσει την ομάδα. Χάσαμε τρεις σημαντικούς παίκτες», παραδέχτηκε στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικούKicker ο Φαβρ, αναφερόμενος στην απώλεια των Μάρκο Ρόις, Ντάντε και Ρομάν Νόιστάντερ.

«Η αντικατάσταση αυτής της ποιότητας είναι δύσκολη υπόθεση. Ηταν ηραχοκοκαλιά της ομάδας. Είναι σαν να χάνει η Μπαρτσελόνα τον Μέσι, τον Τσάβι και τον Πικέ. Πήραμε δύο νεαρούς παίκτεςπου έχουν παίξει στην Ολλανδία και τηνΕλβετία. Είναι άλλο να παίζουν καλά εκεί και άλλο να αγωνίζονται στην Μπουντεσλίγκα. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, χρειάζονται χρόνο», συμπλήρωσε ο Ελβετός τεχνικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.