Ο Κούμπαουερ ανέλαβε την Ραπίντ Βιέννης

Μια ημέρα μετά την απόλυση του Γκόραν Τζούριτσιν η Ραπίντ Βιέννης ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Ντίτμαρ Κούμπαουερ.

Μια ημέρα μετά την απόλυση του Γκόραν Τζούριτσιν η Ραπίντ Βιέννης ανακοίνωσε την συμφωνία της με τον Ντίτμαρ Κούμπαουερ. 

Ο Κούμπαουερ ήταν προπονητής της Σεντ Πόλτεν η οποία βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και την αγωνιστική που πέρασε νίκησε εκτός έδρας έδρας την Ραπίντ Βιέννης με 2-0 οδηγώντας την Ραπίντ σε αλλαγή προπονητή.

Ο 47χρονος δεν είναι άγνωστος στην ομάδα της Βιέννης. Την υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής για μια πενταετία από το 1992 ως το 1997 και στις πρώτες του δηλώσει τόνισε : “Δεν έκρυψα ποτέ ότι μεγάλος στόχος στην καριέρα μου ήταν να γίνω κάποια στιγμή προπονητής στην Ραπίντ Βιέννης και χαίρομαι που θα το κάνω σε μια στιγμή που έχω αυτοπεποίθηση ως προπονητής. Τώρα έχουμε μεγάλες προκλήσεις μπροστά μας και καθόλου εύκολο έργο. Ανυπομονώ να πετύχω.”

Από την πλευρά της η Σεντ Πόλτεν πήρε πεντακόσιες χιλιάδες Ευρώ για να αφήσει ελεύθερο τον προπονητή της αν και έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια να τον κρατήσει! Πλέον αυτή βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού με φαβορί τον Μάνφρεντ Σμιντ, πρώην βοηθό προπονητή του Πέτερ Στέγκερ σε Κολωνία και Ντόρτμουντ! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.