Πρεμιέρα με γκολ για τον Ντοστ (videos)

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης μετά την μεγάλη ανατροπή και την πρόκριση στο Europa League απέναντι στην Στρασμπούρ έκανε ανατροπή στο πρωτάθλημα και με την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης μετά την μεγάλη ανατροπή και την πρόκριση στο Europa League απέναντι στην Στρασμπούρ έκανε ανατροπή στο πρωτάθλημα και με την Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Η Φορτούνα προηγήθηκε με τον Χένινγκς (36′) αλλά το ματς γύρισε όταν μπήκε στο γήπεδο το νέο απόκτημα των αετών ο Ολλανδός φορ Ντοστ. Ισοφάρισε στο 57ο λεπτό και ο Πορτογάλος φορ Πασιένσια ολοκλήρωσε την ανατροπή σημειώνοντας το 2-1 στο 86ο λεπτό!




Σε ένα θεαματικό ματς η Βέρντερ Βρέμης πέτυχε την πρώτη φετινή νίκη της με 3-2 απέναντι στην Άουγκσμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν για μια ώρα με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Λίχσταϊνερ. Για την Βρέμη σκόραραν Οσάκο (6′, 67′) και Σάρτζεντ (21′). Για την Άουγκσμπουργκ ο Βάργκας (12′, 46′). 



Σάλκε-Χέρτα 3-0

Την πρώτη της νίκη στην φετινή Bundesliga σημείωσε η Σάλκε, η οποία επικράτησε 3-0 της Χέρτα Βερολίνου. Οι Βερολινέζοι ήταν άτυχοι καθώς είδαν την Σάλκε να παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε δύο αυτογκόλ από τους Σταρκ (38’) και Ρεκίρκ (48’), ενώ ο Κένι στο 85’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.





Φράιμπουργκ-Κολωνία 1-2

Πρώτη νίκη και για την Κολωνία επί της αήττητης στα πρώτα δυο ματς Φράιμπουργκ με 2-1 εκτός έδρας. Ο Τσίτσος με αυτογκόλ έδωσε το προβάδισμα στη Φράιμπουργκ για να πάρει η Κολωνία τη νίκη με γκολ των Μοντέστε (52’) και Σκίρι (90+). 





Βόλφσμπουργκ-Πάντερμπορν 1-1

Βαθμολογική απώλεια για τη Βόλφσμπουργκ, η οποία έμεινε στο 1-1 με την νεοφώτιστη Πάντερμπορν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κάουλι στο 12’ για να ισοφαρίσουν οι «λύκοι» στο 56’ με τον Μπρέκαλο. 





Λεβερκούζεν-Χόφενχαϊμ 0-0

Πρώτη βαθμολογική απώλεια και για την Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Χοφενχάιμ. Η Μπάγερ ισοβαθμεί με 7 βαθμούς στη δεύτερη θέση με τις Μπάγερν Μονάχου και Βόλφσμπουργκ. Ο Κώστας Σταφυλίδης αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα για τους φιλοξενούμενους. 


Ουνιόν Βερολίνου – Μπορούσια Ντόρτμουντ: 3-1

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, από την Ουνιόν Βερολίνου με 3-1. 



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.