Η Ραπίντ έσπασε το αήττητο της Ζάλτσμπουργκ (video)

Η Ραπίντ Βιέννης επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Ζάλτσμπουργκ και την ανάγκασε στην πρώτη φετινή της ήττα στην αυστριακή Μπουντεσλίγκα.

Η Ραπίντ Βιέννης επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Ζάλτσμπουργκ και την ανάγκασε στην πρώτη φετινή της ήττα στην αυστριακή Μπουντεσλίγκα.

Οι γηπεδούχοι, έμειναν έτσι στο κόλπο για την είσοδο στην πρώτη εξάδα που οδηγεί στα ευρωπαϊκά  πλέι – οφ, ενώ οι γηπεδούχοι παραμένουν έντεκα πόντους μπροστά από την δεύτερη Λίντσερ, αλλά δεν θα μπορέσουν να σπάσουν το ρεκόρ της Τιρόλ με αήττητο στις πρώτες 21 αγωνιστικές από το 1989-90.

Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο, σημείο – κλειδί ήταν το 54ο λεπτό, όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του σέντερ μπακ Ραμάλιο με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία στον διαιτητή.

Οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν και άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Μπερίσα μετά από σέντρα του Μπολινγκολί στο 85′. Την πρώτη νίκη της Ραπίντ επί της Ζάλτσμπουργκ μετά από 12 ματς σφράγισε στο 81′ ο Σβαμπ με πανέμορφο φαλτσαριστό σουτ στο όριο της περιοχής.

ΡΑΠΙΝΤ Β. (Κουμπάουερ, 4-4-1-1):
Στρέμπινγκερ – Άουερ, Σονλάιτνερ, Χόφμαν, Μπολινγκολί – Μπερίσα, Μάρτιτς (60′ Λιούμπιτσιτς), Σβαμπ, Σχομπερσμπέργκερ (66′ Ιβάν) – Κνασμίλνερ – Πάβλοβιτς (85′ Μπατζί).
ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ (Ρόζε, 4-3-1-2): Στάνκοβιτς – Λάινερ, Ραμάλιο, Ονγκενέ, Ούλμερ – Σλάγκερ, Σαμασέκου, Εμουέπου (57′ Βάλτσι) – Βολφ – Ντάκα (82′ Πρέβλιακ), Μιναμίνο (77′ Χάαλαντ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.