Έδωσε ρεσιτάλ ο Κράμερ στον τελικό

Ο Κριστόφ Κράμερ είχε τραυματιστεί στο κεφάλι στον τελικό του πρόσφατου παγκοσμίου κυπέλλου και λίγους μήνες μετά οι συμπαίκτες του, αποκάλυψαν τα όσα τους είπε.

Ο Κριστόφ Κράμερ είχε τραυματιστεί στο κεφάλι στον τελικό του πρόσφατου παγκοσμίου κυπέλλου και λίγους μήνες μετά οι συμπαίκτες του, αποκάλυψαν τα όσα τους είπε. Ο παίκτης της Γκλάντμπαχ είχε χάσει τις αισθήσεις του, ενώ όταν συνήλθε δεν είχε επαφή με την πραγματικότητα. Οι Μάνουελ Νόιερ, Φίλιπ Λαμ και Τόμας Μίλερ τόνισαν πως ο Κράμερ δε γνώριζε το που βρίσκονταν, ενώ συμπεριφέρονταν αρκετά περίεργα.


Αρχικά, ο Νόειρ τόνισε για τον τραυματισμό του συμπαίκτη του στη «νασιονάλμανσαφτ»: «Φαινόταν καλά, μέχρι να διαπιστώσω πως συμπεριφερόταν παράξενα. Ήρθε και μου είπε ‘Άσε με να παίξω εγώ τερματοφύλακας».


Από την πλευρά του, ο Φίλιπ Λαμ δήλωσε: «Στην αρχή δεν ανησυχούσα, αλλά κατάλαβα πως κάτι τρέχει, όταν ήθελε να μου πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Όταν θέλησε να αλλάξει φανέλα με το διαιτητή, είπα …αρκετά».


Τέλος, ο Τόμας Μίλερ υπογράμμισε: «Με αποκάλεσε Γκερντ και με συνεχάρη για τον τελικό του 1974, ενώ μου είπε ‘τι ωραία ατμόσφαιρα υπάρχει εδώ στο στάδιο του Ρουρ. Ευτυχώς αντικαταστάθηκε γιατί ποιος ξέρει τι άλλο θα μπορούσε να κάνει. Ίσως να… κατέβαζε το σώβρακο του διαιτητή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.