Επιμένει για τον Ρόις η Άρσεναλ

Ο Αρσέν Βενγκέρ φέρεται να έχει στις πρώτες θέσεις της μετεγγραφικής του λίστας το όνομα του Μάρκο Ρόις και για τη νέα σεζόν.

Ο Αρσέν Βενγκέρ φέρεται να έχει στις πρώτες θέσεις της μετεγγραφικής του λίστας το όνομα του Μάρκο Ρόις και ήδη σκέφτεται το ενδεχόμενο απόκτησή του, για τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με την εφημερίδα «El Comfidencial», οι «κανονιέρηδες» θα προσπαθήσουν τους επόμενους μήνες να έρθουν σε συμφωνία με τη Ντόρτμουντ, για την απόκτηση του Γερμανού μεσοεπιθετικού, πριν μπουν στη διαδικασία διεκδίκησής του, οι Μπάγερν Μονάχου, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ατλέτικο Μαδρίτης, οι οποίες φέρονται να έχουν στις μετεγγραφικές τους λίστες, το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Άρσεναλ κατέθεσε πρόταση τις προηγούμενες ημέρες για την απόκτηση του Ρόις, η οποία έφτασε τα 40 εκατομμύρια ευρώ, η οποία δεν έγινε αποδεκτή. Ο Βενγκέρ εμφανίζεται αποφασισμένος να μην αφήσει τη συγκεκριμένη περίπτωση και εντός της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν νέες επαφές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.