Ο Κράμερ ακόμα δεν θυμάται τίποτα…

Πέρασε τις διακοπές του γιορτάζοντας την κατάκτηση του Μουντιάλ, έστω και αν εξακολουθεί να θυμάται λίγα πράγματα από τη δική του συμβολή.

Πέρασε τις διακοπές του γιορτάζοντας την κατάκτηση του Μουντιάλ, έστω και αν εξακολουθεί να θυμάται λίγα πράγματα από τη δική του συμβολή.


Ο Κριστόφ Κράμερ, επέστρεψε στις προπονήσεις της Γκλάντμπαχ (στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τη Λεβερκούζεν) ως παγκόσμιος πρωταθλητής, όπως δήλωσε όμως στη Bild, η μνήμη του εξακολουθεί να παίζει…περίεργα παιχνίδια έπειτα από τη διάσειση που υπέστη στον τελικό με την Αργεντινή λόγω σύγκρουσης με τον Εζεκίελ Γκαράι. Ο 23χρονος μέσος, μπήκε στη βασική ενδεκάδα του αγώνα στο Μαρακανά λίγο πριν από την έναρξή του λόγω ξαφνικού τραυματισμού του Σάμι Κεντίρα, όμως έγινε αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο λόγω της διάσεισης. Ο Κράμερ έπαιζε εν μέσω…παραζάλης για 14 λεπτά, φτάνοντας στο σημείο να ρωτήσει τον διαιτητή Ριτσόλι αν όντως έπαιζε στον τελικό, κάτι που ο ίδιος δεν θυμάται.


«Δυστυχώς, η μνήμη μου δεν έχει επιστρέψει.  Μου λείπουν 25 λεπτά, από τη στιγμή της σύγκρουσης μέχρι που μπήκα στα αποδυτήρια. Αυτό όμως δεν είναι τόσο κακό. Ξέρω ότι πήραμε το τρόπαιο! Έχω δει κάποιες φάσεις από τον τελικό, αλλά πέρασα τον περισσότερο καιρό στη Μαγιόρκα με τη σύντροφό μου, πανηγυρίζοντας», είπε ο Κράμερ, που παρ’ όλη την ανέλπιστη επιτυχία του δηλώνει προσγειωμένος:


«Είμαι ο ίδιος άνθρωπος και ο ίδιος ποδοσφαιριστής. Δεν έγινα ούτε Ριμπερί, ούτε Νεϊμάρ. Υπάρχει βέβαια πίεση, αλλά δεν έχω πρόβλημα. Ανυπομονώ να παίξω στο Γιουρόπα Λιγκ με τη Γκλάντμπαχ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.