Κλοπ: «Μου αρέσει το Heavy Metal»

Με το Heavy Metal παρομοίασε τον τρόπο παιχνιδιού της Ντόρτμουντ ο Γιούργκεν Κλοπ, τονίζοντας πως προτιμά τη δυνατή μουσική.

Με το Heavy Metal παρομοίασε τον τρόπο παιχνιδιού της Ντόρτμουντ ο Γιούργκεν Κλοπ, τονίζοντας πως προτιμά τη δυνατή μουσική. Επίσης, ο Γερμανός τεχνικός υπογράμμισε πως δε θέλει να καθίσει στον πάγκο της Άρσεναλ, παρά το γεγονός πως του αρέσει το ήρεμο στυλ παιχνιδιού της. Ο Γερμανός τεχνικός υπογράμμισε πως έχει διαφορετική φιλοσοφία από αυτή της αγγλικής ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως του αρέσει η εικόνα που παρουσιάζουν οι «κανονιέρηδες» την εφετινή σεζόν.

Αρχικά, ο προπονητής της Ντόρτμουντ τόνισε: «Μου αρέσει η φιλοσοφία της Άρσεναλ. Τη λατρεύω, όμως δε μπορώ να κοουτσάρω αυτή την ομάδα, καθώς είμαι διαφορετικός. Ο Αρσέν Βενγκέρ είναι πραγματικά σπουδαίος. Τον σέβομαι. Για εμένα είναι ο Σερ Αρσέν Βενγκέρ».

Στη συνέχεια, ο Κλοπ υπογράμμισε: «Του αρέσει να έχει την κατοχή της μπάλας, την πρωτοβουλία των κινήσεων και να αλλάζουν οι παίκτες του πολλές πάσες. Είναι σαν μια ορχήστρα. Όμως είναι ένα ήσυχο τραγούδι. Εμένα μου αρέσει το Heavy Metal. Πάντα ήθελα δυνατά πράγματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.