Σοβάρεψε και νίκησε η Σάλτσμπουργκ (video)

Η Στούρμ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Λέμα, όμως η πρωτοπόρος Σάλτσμπουργκ με τρία γκολ σε 17 λεπτά έκανε την ανατροπή μένοντας για 41ο ματς αήτττη στην έδρα της.

Η Στούρμ προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Λέμα, όμως η πρωτοπόρος Σάλτσμπουργκ με τρία γκολ σε 17 λεπτά έκανε την ανατροπή μένοντας για 41ο ματς αήτττη στην έδρα της.

Η Σάλτσμπουργκ στο πρώτο ημίχρονο είχε μία μεγάλη ευκαιρία με το δοκάρι του Ιάπωνα Μιναμίνο και την κατοχή χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει φάσεις και να απειλήσει την Στουρμ που την περισσότερη ώρα περίμενε τους γηπεδούχους στο δικό της μισό.

Ο Λέμα άνοιξε το σκορ στο 40ο λεπτό εκμεταλλευόμενος το λάθος στην εκτέλεση πλαγίου του αρχηγού Αντρέας Ούλμερ, με τον εξτρέμ από την Τανζανία να κλείνει το σκορ του ημιχρόνου.

Η Σάλτσμπουργκ σοβαρεύτηκε και με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Νορβηγός Φρέντρικ Γκούλντρμπρανσεν ισοφάρισε γράφοντας σε 1-1 στο 53ο λεπτό. Στο 67ο λεπτό ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων Μοανές Νταμπούρ γύρισε το ματς με το 17ο γκολ του στην σεζον και στο 71ο λεπτό ο Ούγγρος Σζομποζλάϊ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 3-1.

Βασικός αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι ο Τάσος Αυλωνίτης με τη φανέλα της Στουρμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.