Ραφίνια: «Με τιμά το ενδιαφέρον της Σάλκε»

Αν και δήλωσε κολακευμένος από την πρόταση της Σάλκε, ο Ραφίνια επέμεινε ότι αποφάσισε να παραμείνει στην Μπάγερν, γιατί είναι ευχαριστημένος εκεί.

Αν και δήλωσε κολακευμένος από την πρόταση της Σάλκε, ο Ραφίνια επέμεινε ότι αποφάσισε να παραμείνει στην Μπάγερν, γιατί είναι ευχαριστημένος εκεί.
 
Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είχε μόλις 13 συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα την προηγούμενη σεζόν και έτσι η πρώην ομάδα του προσπάθησε να τον πάρει πίσω.
 
Ωστόσο, τα δεδομένα έχουν αλλάξει φέτος με την έλευση του Πεπ Γκουαρντιόλα, αφού ο Ραφίνια έχει επιλεγεί στην αρχική ενδεκάδα στα ματς που έχουν δώσει μέχρι τώρα οι Βαυαροί.
 
«Πρέπει να πω ότι με ευχαρίστησε το ενδιαφέρον. Εζησα στο Γκέλζενκιρχεν για πεντέμισι χρόνια, πέρασα καλά και όταν έφυγα, μου είχαν πει ότι η πόρτα θα μείνει ανοιχτή για μένα», δήλωσε ο 28χρονος παίκτης στην «Bild». 
 
«Ωστόσο, ο Ούλι Χένες και ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε μου είπαν ότι με θέλουν στην Μπάγερν και αυτό αποτελεί τεράστια επιβεβαίωση για μένα. Είμαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και νιώθω άνετα στο Μόναχο», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.