Στη λίστα της Ντόρτμουντ ο Μοντολίβο

Την περίπτωση του Ρικάρντο Μοντολίβο φέρεται να εξετάζει ο Γιούργκεν Κλοπ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Ντόρτμουντ, σύμφωνα με τον μάνατζέρ του.

Την περίπτωση του Ρικάρντο Μοντολίβο φέρεται να εξετάζει ο Γιούργκεν Κλοπ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της Ντόρτμουντ. Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, ο πελάτης του δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει άμεσα από το Σαν Σίρο, παρά το ενδιαφέρον και άλλων ευρωπαϊκών ομάδων για την απόκτησή του. Συγκεκριμένα, ο Τζιοβάνι Μπραντσίνι τόνισε πως πέρα από τους Βεστφαλούς, ενδιαφέρον για τον παίκτη έχουν εκδηλώσει και οι Ατλέτικο Μαδρίτης και Άρσεναλ.

Χαρακτηριστικά, ο Μπραντσίνι τόνισε στο επίσημο κανάλι της Μίλαν: «Υπάρχει ενδιαφέρον. Μερικές από τις ομάδες που ενδιαφέρονται είναι οι Ατλέτικο Μαδρίτης, η Ντόρτμουντ και η Άρσεναλ. Όλες οι ομάδες με ρωτούν αν ο Μοντολίβο είναι διαθέσιμος. Αυτή τη στιγμή δε βλέπω κάποιον λόγο για να αποχωρήσει ο παίκτης από τη Μίλαν».

Και συμπλήρωσε: «Η Μίλαν έχει μια δύσκολη σεζόν, αλλά νομίζω πως ο Μοντολίβο είναι από τους λίγους που έχουν διασωθεί. Έχει γίνει ήδη ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα και είναι βασικός από την αρχή της σεζόν. Είναι χαρούμενος στην ομάδα και οι οπαδοί είναι χαρούμενοι με αυτόν. Έχει συμβόλαιο έως το 2016 και δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής επαφές για την επέκτασή του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.