Μπεκενμπάουερ: «Τίποτα χωρίς τον Ριμπερί»

Το εγκώμιο του Φρανκ Ριμπερί έπλεξε ο Μπεκενμπάουερ, τονίζοντας πως είναι πολύτιμος για τη Μπάγερν Μονάχου.

Το εγκώμιο του Φρανκ Ριμπερί έπλεξε ο Φραντς Μπεκενμπάουερ, τονίζοντας πως η Μπάγερν Μονάχου δε θα είχε κατακτήσει το τρεμπλ, χωρίς τον Γάλλο. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των Βαυαρών τόνισε πως ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη για τη σεζόν 2012-2013 είναι αναντικατάστατο στέλεχος της γερμανικής ομάδας και παίκτης «κλειδί» για τις επιτυχίες της.

Χαρακτηριστικά, ο Μπεκενμπάουερ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA: «Χωρίς αυτόν, η Μπάγερν δε θα είχε καταφέρει να κερδίσει το τρεμπλ πέρυσι. Ίσως να είχε πάρει έναν ή δυο τίτλους, αλλά όχι και τους τρεις. Ο Φρανκ Ριμπερί είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και αυτή τη χρονιά ήταν ο καλύτερος».

Στη συνέχεια, ο Μπεκενμπάουερ τόνισε πως η Ντόρτμουντ θα δυσκολέψει φέτος τη Μπάγερν Μονάχου: «Θα χρειαστεί κάποιες εβδομάδες, ίσως και μήνες, μέχρι οι παίκτες να προσαρμοστούν στο στιλ παιχνιδιού που θέλει ο Γκουαρντιόλα. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και χρειάζεται χρόνο. Όπως και να έχει, περιμένω μια συναρπαστική σεζόν. Νομίζω πως και φέτος θα είναι μια σεζόν όπου οι Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου θα διεκδικήσουν τον τίτλο στη Γερμανία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.