Ροναλντίνιο: Παίζει ξανά μπάλα για τον Μαραντόνα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή, ο Ροναλντίνιο επιστρέφει στην ενεργό δράση με προπονητή τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή, ο Ροναλντίνιο επιστρέφει στην ενεργό δράση με προπονητή τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «El Dia» ο…πολύπαθος βραζιλιάνος συζητά με τον «Ντιεγκίτο» ώστε να επιστρέψει στα γήπεδα και να φορέσει τη φανέλα της Χιμνάσια Λα Πλάτα την οποία προπονεί ο Μαραντόνα.

Οι σχέσεις των δύο αλλοτινών σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είναι εξαιρετικές και μάλιστα ο Μαραντόνα είχε στηρίξει τον Ροναλντίνιο κατά τη διάρκεια της πρόσφατης περιπέτειας του με την φυλακή.

Η συγκεκριμένη εφημερίδα, λοιπόν, υποστηρίζει ότι ο 40χρονος Ροναλντίνιο, ο οποίος σταμάτησε την μπάλα το 2015 με την Φλουμινένσε, σκέφτεται να επιστρέψει στα γήπεδα και να το κάνει για λογαριασμό της Χιμνάσια Λα Πλάτα, της οποίας προπονητής είναι ο Πίμπε ντε Όρο.

Ο ίδιος ο Μαραντόνα φέρεται να προέτρεψε τους ανθρώπους της Χιμνάσια να επικοινωνήσουν με τον Ροναλντίνιο, ο οποίος το 2016 βρέθηκε πολύ κοντά στην συγκεκριμένη ομάδα. Είχε ακόμα και το συμβόλαιο στα χέρια του, αλλά εντέλει δεν υπέγραψε.

Το άμεσο μέλλον της υπόθεσης προδιαγράφεται πολύ ενδιαφέρον ομολογουμένως.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.