Παίκτης της Μπόκα ο Μαρτίνες

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη Βραζιλία και την Κορίνθιανς, ο Χουάν Μανουέλ Μαρτίνες επιστρέφει στην Αργεντινή.

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη Βραζιλία και την Κορίνθιανς, ο Χουάν Μανουέλ Μαρτίνες επιστρέφει στην Αργεντινή. Όχι για χάρη της Βελές Σάρσφιλντ, αλλά για της Μπόκα Τζούνιορς. Παρά το γεγονός ότι ο πατέρας του Κάρλος έχει φορέσει τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ. Τουλάχιστον, ο θείος του, Χοακίν Μαρτίνες έχει αγωνιστεί και με τις δύο. Ο «Μπουρίτο» εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του στους «χεϊνέσες», στους οπαδούς των οποίων υποσχέθηκε πολλούς τίτλους.
 
«Οι προσδοκίες μου είναι να κατακτώ τίτλους. Ο μόνος στόχος μου σε κάθε ομάδα που αγωνίζομαι. Ήμουν τυχερός γιατί μετά από μόλις 6 μήνες στην Κορίνθιανς επέστρεψα με τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή συλλόγων. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να κατακτάς τίτλους, αλλά αυτός είναι ο στόχος μου» δήλωσε ο Μαρτίνες για να προσθέσει:
«Οι περισσότεροι άνθρωποι ξέρουν την ιστορία της οικογένειάς μου. Ο πατέρας μου αγωνιζόταν για τη Ρίβερ Πλέιτ, ενώ ο θείος μου, Χοακίν έχει παίξει και στους δύο. Οπότε, όταν γεννήθηκα μου φόρεσαν τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ, αλλά ήμουν παιδί, δεν μπορούσα να αποφασίσω. Με την πάροδο των χρόνων όμως αγάπησα και έγινα οπαδός της Βελές. Άλλωστε, εκεί βρισκόμουν από τα 15 μου. Είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους της Βελές».
  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.