Σκαλόνι: Ο Μέσι μπορεί να παίξει και στο Μουντιάλ του 2026

Ο τεχνικός της Αργεντινής σε δηλώσεις του στο Bobo TV επένεσε τον Μέσι και τόνισε πως ο σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι θα μπορούσε να είναι παρών και στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Λιονέλ Σκαλόνι ήταν εκείνος που βοήθησε με τις οδηγίες του την Αργεντινή να κατακτήσει το 3ο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2022.

Ο προπονητής της ομάδας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο επόμενο Μουντιάλ του 2026 εκτιμώντας ότι ο Μέσι έχει τις δυνατότητες να είναι και στο επόμενο Μουντιάλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Λίο έπαιξε με την καρδιά του στο Κατάρ και μας οδήγησε στην κατάκτηση του Μουντιάλ. Το ίδιο μπορεί να κάνει και το 2026. Έχει τις δυνατότητες να το κάνει. Αυτά που κάνει στις προπονήσεις είναι τρελά πράγματα και δείχνει πως παραμένει διψασμένος για διακρίσεις», είπε Αργεντινός προπονητής μιλώντας στο Bobo TV.

«Ξεκίνησε την καριέρα του στο κέντρο της επίθεσης, μετά έπαιξε στα άκρα και τώρα τον βλέπουμε σ’ έναν ελεύθερο ρόλο στη μεσαία γραμμή. Μπορεί να παίξει όπου θέλει και πάντα θα κάνει τη διαφορά. Πιστεύω πως μπορεί να συνεχίσει να παίζει στην Εθνική ομάδα, αλλά η απόφαση ανήκει στον ίδιο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας